Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et sundt og klimavenligt arbejdsmiljø

Af Redaktionen

Annonce

To emner, som virkelig er oppe i vores samfund i dag, er sundhed og klima. Sammen har de to fremtiden tilfælles. En individuel fremtid og en fælles fremtid for os alle. Det er dog ikke kun alment i samfundet dette fylder, men særligt også på arbejdspladserne rundt omkring. Det helt nye er, at erhvervsfolk, der bruger meget transporttid kan cykle rundt. Det kan i dag lade sig gøre med den helt nye Sortimo transportcykel. Læs med herunder og få 4 gode grunde til hvorfor dit firma, skal anskaffe sig et sådant transportmiddel.

1.      Den er klimavenlig

Hvis du driver et firma, hvor transport er en nødvendighed, så er en Sortimo Transportcykel lige noget for jer, der ønsker at gøre virksomheden mere klimavenlig. Denne transportcykel bruger ingen form for CO2 og du forurener derved ikke, ved at starte bilen for at køre korte afstande. Ved at bruge denne transportform, vil du endvidere signalere til dine kunder, at du er klimabevidst og tænker over miljøet mm. Da disse transportcykler, ikke er så udbredte endnu, vil du tiltrække opmærksomhed og derved promovere dig selv og få flere potentielle kunder.

2.      Du skaber sundhed for dine medarbejdere

Et bedre arbejdsmiljø kræver både mental sundhed, men også fysisk sundhed. Med denne innovative Sortimo transportcykel kan du give dine medarbejdere begge dele. Den mentale sundhed opstår idet dine medarbejdere får frisk luft og ikke sidder indelukket i en bil. Den fysiske sundhed kommer naturlig vis, ved at medarbejderne aktiveres og ikke sidder stille. Dette kan skabe et højere energiniveau og derved højne arbejdskvaliteten. Fysisk sundhed hænger uløseligt sammen med psykisk sundhed, så derfor vil du sikre dine medarbejderes velvære ved at investere i en transportcykel fra Sortimo.

3.      Nemt til bykørsel

Transportcyklen er ikke blot et plus på klima -og sundhedskontoen, men kan lette arbejdsgangen og spare dig en masse tid. Hvordan, tænker du? Når du kører inde i byen, er det ofte svært at finde parkeringspladser, hvorved du her mister en stor mængde tid. Med transportcyklen fra Sortimo, vil du slippe for at skulle lede efter parkeringspladser og skulle betale p-afgifter. Du kan altså parkere lige ude foran kundens hjem og komme før i gang med arbejdet. Desuden slipper du for at holde i kø på vej ud og ved fyraftenstid.

4.      Kan bruges til de fleste erhverv

Hos de fleste firmaer, der kører rundt til deres kunder, er det oftest grundet de materialer/varer, de transporterer. Det kan være værktøj eller nogle af de varer, som de benytter. Med denne transportcykel kan du have malerbøtter, værktøj eller alle dine pakker med på ladet. Hvis det ønskes, kan der komme skuffer i indretningen således, at der er mere overblik. Du skal altså ikke bekymre dig om vådt eller glat føre, da alle dine ting vil ligge trygt. Det er også muligt at få reklame på siden af transportcyklen, og du kan herved samtidigt promovere din virksomhed. Du mister altså ikke reklame, ved at investere i transportcykler til dit firma.

Del artikel

Andre læser også