Et sundt og klimavenligt arbejdsmiljø

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

To emner, som virkelig er oppe i vores samfund i dag, er sundhed og klima. Sammen har de to fremtiden tilfælles. En individuel fremtid og en fælles fremtid for os alle. Det er dog ikke kun alment i samfundet dette fylder, men særligt også på arbejdspladserne rundt omkring. Det helt nye er, at erhvervsfolk, der bruger meget transporttid kan cykle rundt. Det kan i dag lade sig gøre med den helt nye Sortimo transportcykel. Læs med herunder og få 4 gode grunde til hvorfor dit firma, skal anskaffe sig et sådant transportmiddel.

1.      Den er klimavenlig

Hvis du driver et firma, hvor transport er en nødvendighed, så er en Sortimo Transportcykel lige noget for jer, der ønsker at gøre virksomheden mere klimavenlig. Denne transportcykel bruger ingen form for CO2 og du forurener derved ikke, ved at starte bilen for at køre korte afstande. Ved at bruge denne transportform, vil du endvidere signalere til dine kunder, at du er klimabevidst og tænker over miljøet mm. Da disse transportcykler, ikke er så udbredte endnu, vil du tiltrække opmærksomhed og derved promovere dig selv og få flere potentielle kunder.

2.      Du skaber sundhed for dine medarbejdere

Et bedre arbejdsmiljø kræver både mental sundhed, men også fysisk sundhed. Med denne innovative Sortimo transportcykel kan du give dine medarbejdere begge dele. Den mentale sundhed opstår idet dine medarbejdere får frisk luft og ikke sidder indelukket i en bil. Den fysiske sundhed kommer naturlig vis, ved at medarbejderne aktiveres og ikke sidder stille. Dette kan skabe et højere energiniveau og derved højne arbejdskvaliteten. Fysisk sundhed hænger uløseligt sammen med psykisk sundhed, så derfor vil du sikre dine medarbejderes velvære ved at investere i en transportcykel fra Sortimo.

3.      Nemt til bykørsel

Transportcyklen er ikke blot et plus på klima -og sundhedskontoen, men kan lette arbejdsgangen og spare dig en masse tid. Hvordan, tænker du? Når du kører inde i byen, er det ofte svært at finde parkeringspladser, hvorved du her mister en stor mængde tid. Med transportcyklen fra Sortimo, vil du slippe for at skulle lede efter parkeringspladser og skulle betale p-afgifter. Du kan altså parkere lige ude foran kundens hjem og komme før i gang med arbejdet. Desuden slipper du for at holde i kø på vej ud og ved fyraftenstid.

4.      Kan bruges til de fleste erhverv

Hos de fleste firmaer, der kører rundt til deres kunder, er det oftest grundet de materialer/varer, de transporterer. Det kan være værktøj eller nogle af de varer, som de benytter. Med denne transportcykel kan du have malerbøtter, værktøj eller alle dine pakker med på ladet. Hvis det ønskes, kan der komme skuffer i indretningen således, at der er mere overblik. Du skal altså ikke bekymre dig om vådt eller glat føre, da alle dine ting vil ligge trygt. Det er også muligt at få reklame på siden af transportcyklen, og du kan herved samtidigt promovere din virksomhed. Du mister altså ikke reklame, ved at investere i transportcykler til dit firma.

Gæsterne har talt: Her er de 10 bedst anmeldte fynske restauranter i 2019

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Der er ingen tvivl om, at Fyn byder på et væld af gastronomiske oplevelser.

Men hvilke steder har egentlig været gæsternes favoritter i 2019?

Det løfter Dinnerbooking, som administrerer bookinger for over 850 restauranter og caféer i hele landet, nu sløret for.

Her er vinderen

Fyns bedst anmeldte restaurant i 2019 er ARO.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister.

Det er derfor ikke overraskende, at den odenseanske Restaurant ARO også topper listen over årets bedst anmeldte restauranter.

Det viser tal fra DinnerBooking.com, hvor mere end 270.000 gæster har anmeldt deres restaurantbesøg i løbet af året.

Restauranten har i løbet af året imponeret sine gæster med mindeværdige spiseoplevelser, og det har ført til adskillige førstepladser på månedernes toplister

Bag restauranten står de to kokke Bjørn Jacobsen og Christoffer Schärfe. De har tidligere haft ansvaret for gryderne på flere anmelderroste restauranter, såsom Geranium, Le Sommelier og Pluto, men nu ‘leger de med maden’ på ARO.

“Vi ser ARO som vores ambitiøse madlegeplads, hvor vi hele tiden kan udfordre os selv og gi’ gæsterne nye og overraskende madoplevelser.”

På andenpladen finder vi også en restaurant her i Odense – nemlig Restaurant HOS. Generelt dominerer Odense kraftigt i hele toppen, som du kan se i top 10 nedenfor.

Det skal naturligvis bemærkes, at det kun er restauranter, der har bookingsystem igennem Dinnerbooking, som er i spil til listen.

Top 10 for Fyn i 2019

1.  Aro

2. Restaurant HOS

3. Rudolf Mathis

4. Bacchus

5. Druen og Bønnen

6. Kok & Vin

7. Næsbyhoved Skov

8. Restaurant Cro’n

9. Oluf Bagers Bård

10. Fynboen

Om opgørelsen

Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking.com, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra maden, betjeningen, stemningen, den samlede vurdering og værdi for pengene.

Det betyder, at en gæst kun kan bedømme en restaurant, hvis vedkommende rent faktisk har besøgt den.

For at komme i betragtning til toplisten for hele 2019, skal restauranten minimum have modtaget 240 anmeldelser i løbet af hele året (i gennemsnit 20 pr. måned).

Opgørelsen for 2019 er baseret på mere end 270.000 danske gæsteanmeldelser

Færdselsuheld i Odense: Superbil til 4 mio. kr. brød i brand

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

Der findes ikke mange biler her i Danmark til en værdi af 4 millioner kroner.

Derfor vækker det også opsigt, når man ser frem fræse afsted på de danske veje.

Synet må derfor havde været ekstra spektakulært, for de folk der befandt sig i området omkring Åsumvej i Vollsmose her i Odense, klokken cirka 13.30 her til eftermiddag.

En McLaren 650s Spider kørte nemlig galt og brød i brand kort efter.

Det skriver TV2 Fyn. 

Et vidne fortæller til TV 2 Fyn, at bilen kørte vildt og med meget høj fart kom ud af kontrol og torpederede en række træer i græsrabatten i midten på den firsporede vej. Herefter brød bilen i brand.

“Bilen nærmest eksploderede,” fortæller vidnet til TV 2 Fyn.

De to passagerer i bilen slap billigt, men blev kørt til sygehuset til tjek.

På TV2 Fyn kan du se en video af superbilen i brand. Det finder du lige her.

Unikt fund: 11 ukendte Gasolin-bånd er dukket op i Odense

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Arkivfoto
Arkivfoto

I Danmark bliver det ikke meget større end Kim Larsen og Gasolin.

Og selvom vi er beriget med masser af ikoniske sange fra en gylden tid i dansk musikhistorie, kan der stadig dukke uventede skatte op.

Hvis du elsker vinyl, kender du helt sikkert Record Pusher her i Odense.

Bo Ellegaard driver til dagligt forretningen, og han har for nyligt gjort et vaskeægte kup, da han sammen med to venner, har købt et vaskeægte stykke danmarkshistorie.

Han har nemlig købt 11 helt ukendte kassettebånd, hvor de optræder på koncertoptagelser fra 1976 til 1977.

Det skriver Ekstra Bladet fredag.

“Der er masser af guld på båndene. Blandt andet kan man høre, hvordan især Kim Larsen og guitaristen Franz Beckerlee står og bider af hinanden på scenen, når de drejer hovedet væk fra mikrofonerne. Det er ikke ond snak. Men sætninger som ‘ du var ikke rar i går’.

Man skal her tænke på, at bandets medlemmer dengang altid var sammen i døgnets 24 timer. Så der var da irritationer og konflikter undervejs. Man får også et klart indtryk af, at Søren Berlev forsøger at holde sammen på bandet og gyde olie på vandene, siger Bo Ellegaard til Ekstra Bladet.