Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et værre svineri: Skrald lukker event permanent

Af Christina Frederiksen
Foto: Øl-fart
Foto: Øl-fart

I weekenden blev der afholdt sejlads i gummibåde ned ad Odense Å.

Øl-farten blev desværre også den sidste af sin slags.

Arrangørerne bag har nemlig valgt at lukke øl-farten permanent, efter at skrald og affald er blevet et stigende problem i forbindelse med øl-farten.

“I år har det været særlig slemt og hele området er fuldstændig svinet til. Vi prøvede at redde det ved at komme med en opfordring dagen derpå til at deltage i rengøring af åen. Selvom nogle få fik gjort en fin indsats, så har det langt fra været nok. Derfor tager vi nu konsekvenserne af dette og lukker for arrangementet,” står der på Øl-farts Facebook-side.

Tak til dem, der ryddede op

Øl-farten har i mange år været en tradition på Odense Å og hele pointen med arrangementet har været øldrikning, hygge og gummibådssejlads.

“Jeg håber, at dem der har svinet kan lære noget af dette og respektere andre fremtidige arrangementer med mere respekt, så de ikke bliver nødt til at trække stikket.

Masser af folk har kunne deltage i løbet af årene og samtidig tage sit skrald med sig. Tak til alle jer. Der har været rigtig mange gode oplevelser, men desværre også nogle uheldige. Derfor må det slutte her,” står der på Facebook-siden.

 

Del artikel

Andre læser også