Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

eToro anmeldelse og erfaringer – Sådan bruger du platformen

Af Redaktionen

Annonce

EToro er en af de største handelsplatforme indenor Social Trading i verden, og det er der en god grund til. De har nemlig været i gang siden 2006 og har skabt sig nogle visioner da de startede som de faktisk har fået løst. I dag er de kendte som en handelsplatform hvor du kan investere i næsten hvad som helst og på mange forskellige måder. Du kan f.eks. investere i aktier ude kurtage, kryptovaluta, copytrading og meget, meget mere. Her vil vi dele vores anmeldelse af platforme kort, og du kan se andres erfaringer med eToro hvis du vil vide endnu mere.

Hvad er eToro?

EToro er en af de største platforme i EU som har over 9 millioner brugere. De har skabt en måde at investere automatisk som også var deres vision i 2006 da de startede platformen, og i dag kan du kopierer andre investorer og deres investeringer 100% automatisk.

EToro tilbyder at ud kan investere i forskellige handelsaktiver som vi kommer ind på her.

Hvad kan man investere i på eToro?

På etoro kan du investere i alt der kan investeres i. De har f.eks. taget Kryptovaluta ind på platformen som du også kan investere i hos dem, og derudover så kan du naturligvis også handle med aktier, indeksfonde, råvarer og Valuta hvis du ønsker det.

Hvordan kommer du så i gang?

For at komme i gang med at investere på eToro så skal du ganske enkelt bare oprette en gratis konto. Dette tager maksimalt et par minutter og så har du taget det første spadestik til at komme i gang med at investere på platformen.

Nu skal du så i gang med at udvælge hvad du gerne vil investere på platformen. Her kan du gå ind på deres ‘’handelsmarkeder’’ hvor du får muligehed at se nogle af de forskellige markeder men du kan naturligvis også søge efter dine ynglingsaktier for derefter at købe dem.

Nu skal du blot følge kursen i din portefølje, som er nem og overskuelig at tjekke op på løbende og med deres APP på telefonen så kan det ikke blive lettere at investere i aktier, indekser, kryptovaluta eller lignende på eToro.

Del artikel

Andre læser også