Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Eventyrlig mad: Restaurant Fynboen fortolker eventyr med en overdådig menu

Af Michael Qureshi

H.C. Andersen Festivals er netop skudt i gang, og Odenses gader er fyldt med aktiviteter.

Du kan læse mere om, hvad der sker hele ugen her

På byens restauranter bliver der også godt fyldt med mange mennesker, og flere af Odenses spisesteder bedste gør noget ekstra ud af festival-ugen.

På populære Restaurant Fynboen i Nørregade trækker man HCA Festivals helt ind i selve serveringerne.

Eventyrmenu til bords med H.C. Andersen

Således har restauranten, der blandt andet har vundet Schiøtz prisen i  2017 og 2018, udformet en eventyrmenu, som kører fra tirsdag og resten af denne uge, og som er baseret på H.C. Andersens eventyr.

De kalder eventet “Til bords med H.C. Andersen”, og alle serveringer på menuen er direkte inspireret af Odense legenden.

“Sidste år fortolkede vi på Restaurant Fynboen, en del af H.C. Andersens eventyr.

Dette blev til en kulinarisk rejse igennem hans værker, med fokus på elementer og fortællinger i maden og i tilberedningen.
Det var utroligt populært, og vi har derfor valgt at gentage successen, med nye fortolkninger af hans mad,” lyder det fra Restaurant Fynboen.

Menuen består bl.a. af

Prinsessen på ærten
Symfoni af ærter, ceviche med citrusparfume, guldkorn & kærnemælk

Den grimme ælling i hønsegården
Røget andebryst med cremede æg,
kyllingeskind, kartofler & fjer

Svinedrengen & kys fra prinsessen
Grisekæber i svinesti med saltbagte rødder, svampe & prinsessekys

Tommelise & skrubtudsen
Urtepotte med chokoladejord & blomster, sorbet af skrubtudsemelon & sensommerbær

“Det er nogle af de ting, som vi på Fynboen arbejder hen imod at gøre mere af. Vi vil rigtig gerne skabe noget, som er mere end bare en almindelig restaurantsoplevelse.

Det er svært at gøre til hverdag, for der ligger et kæmpe arbejde bag at arrangere sådan en uge her. Men jeg vil godt love, at vores gæster kommer til at træde ind i et magisk univers, så snart de kommer inden for dørene,” forklarede indehaver Luciano Foschi til MigogOdense allerede sidste år.

Du kan booke bord til Restaurant Fynboen og deres Til Bords med H.C. Andersens uge her

Del artikel

Andre læser også