MigogOdense Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den helt store dag: Få inspiration til det ultimative bryllup på Fyn

Af Ane Johanne Damgaard

Aldrig har et “ja” betydet mere, end når det er svaret på spørgsmålet “vil du gifte dig med mig?”.

Men det “ja” sætter også ofte gang i den helt store bryllupsplanlægning og en lang to-do-liste med både vielsesring, bryllupskage, lokation og festmenu, der bare står og venter på at blive winget af.

Derfor har vi samlet den ultimative guide, der hjælper jer med at skabe en bryllupsdag, som I sent vil glemme.

Bryllup med udsigt til det sydfynske øhav

En bryllupsfest skal være romantisk og helt uforglemmelig. På Restaurant Klinten elsker de bryllupper, og derfor sætter de en stor ære i at gøre jeres bryllupsdag til en helt speciel dag i dejlige omgivelser, med skøn mad og udsøgte vine – og naturligvis god service.

Restaurant Klinten i Faaborg ligger med en enestående udsigt over det Sydfynske øhav, der danner en smuk kulisse om jeres drømmebryllup. Området er samtidig helt perfekt til smukke og unikke bryllupsbilleder.

Med mere end 28 års erfaring har de har mange idéer, inputs og altid et blik for detaljerne, når de i fællesskab skaber rammerne om jeres drømmebryllup, så det bliver en dag, som I husker mange år frem.

Ring endelig til dem så tidligt i processen, som muligt, så I kan sparre om alt det, der skal foregå på jeres store bryllupsdag. Deres erfaring er guld værd for jer.

Hvor: Klintealle 1, 5600 Faaborg
Kontakt: 62 61 32 00

Fest på Ditlevsdal Bissonfarm

Hvis I er på jagt efter en lidt anderledes bryllupslokation, så finder I det perfekte sted kun 15 km fra Odense. Her ligger Ditlevsdal Bissonfarm, hvor I får nogle helt unikke rammer til jeres bryllupsfest med udsigt til græssende bisonokser i naturskønne omgivelser.

I kan vælge at komme til reception og bryllupsfest efter vielsen, men I kan også blive viet hos Ditlevsdal ved søen på den Nordfynske Prærie med bisonokserne i baggrunden.

I samarbejde med jer laver de en menu, der passer præcis til jeres ønsker. De dygtige og erfarne kokke i restauranten sætter en dyd i at skabe velsmagende og lækre retter, hvor det utroligt møre bisonkød selvfølgelig er hovedingrediensen. Bisonkødet er naturligvis fra deres egne dyr, og er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Som noget helt specielt kan jeres gæster blive underholdt med en times spændende og humoristisk guidet tur på deres overdækkede prærievogn ude blandt bisonokserne. Brudeparret er selvfølgelig velkommen på turen, men I kan også benytte tiden til at få taget jeres personlige bryllupsbilleder i den enestående natur på farmen.

I kan også gøre det ekstra nemt for jer selv og jeres gæster ved at overnatte på Ditlevsdal efter bryllupsfesten. De tilbyder flere forskellige overnatningsmuligheder.

Hvis det lyder som noget for jer, kan I komme forbi til et møde og se og høre meget mere om mulighederne for at afholde jeres drømmebryllup på Europas største Bisonfarm.

Hvor: Tokkerodvej 24, 5462 Morud
Kontakt:
Telefon: 64 80 12 27 eller mail: restaurant@ditlevsdal.dk

Første skridt mod evig kærlighed

Hvis du endnu går og samler mod til at tage det første skridt mod evig kærlighed, har Helle Elmgren svaret på den helt rigtige forlovelsesring, der er skabt med både omhu og kærlighed  –  for at fejre jeres unikke kærlighedshistorie.

Hos Guldsmed Helle Elmgreen har de et bredt udvalg af enestående forlovelsesringe. Hver ring er mere end bare et smykke, og symboliserer et løfte om evig troskab. Den er det første kapitel i jeres livsrejse sammen.

Nogle af deres populæreste forlovelsesringe er bl.a. Petite ringene fra deres eget inhouse brand –  Elmgreen Classics. Ringene er fremstillet i 14 kt. guld og hvidguld, og de er sat med de fineste brillanter.

Når dagen kommer, hvor I skal sige ja til hinanden, er det vigtigt, at I først har sagt ja til de helt rigtige ringe. Hos Guldsmed Helle Elmgreen har de mange års erfaring med at hjælpe og vejlede deres kunder, så I går derfra med de ringe, der passer til jeres behov.

Med en vielsesring fra Nuran eller Siersbøl, kan I designe ringene, lige som I vil. I vælger selv materiale, bredde, profil, og hvis I ønsker det, kan I også tilvælge både gravering, overfladebehandling og stensætning. Alle ringene fås i 8, 9, 14 eller 18 kt., i enten rødguld, hvidguld, rosaguld eller sølv.

De har også et stort udvalg af titanringe med og uden brillanter.

Kig forbi butikken- så hjælper de dig et skridt tættere på at blive helt klar til den store dag.

Hvor: Vestergade 63, 5000 Odense C
Kontakt:
66 12 20 28

Bryllupsmiddag på charmerende kro

Munkebo Kro, tæt på Odense og Kerteminde er en charmerende kro på Fyn. Her kan I skabe nogle helt uforglemmelige øjeblikke i deres unikke bryllupslokaler. Deres alsidige lokaler danner den perfekte ramme for jeres drømmebryllup, hvor romantik og elegance forenes.

Oplev den idylliske atmosfære, de flotte selskabslokaler og skønne overnatningsmuligheder. Kroens dedikerede kokke står klar til at lave en lækker bryllupsmenu, så jeres bryllupsfest bliver en sand festlig begivenhed på Munkebo Kro.

Bryllups menu 2024

 • Velkomstbobler med hjemmelavede snacks og dip.
 • Jomfruhummer, med smørbagte urter, hummerbisque og dildolie.
 • Rilette af velfærdsgris, med abrikos og salvie. hertil bagt løg med timian.
 • Rosastegt Oksemørbrad, serveret med sæsonens grønt, dagens kartoffel og kraftig rødvinssauce.
 • Passionsfrugt parfait, med chokolade og friske bær.
 • Husets vine samt øl og vand ad libitum.
 • Kaffe, the og sødt samt 1 servering af husets avec.
 • Pølsebord, med 3 slags pølser og garniture, hertil groft brød og smør.

Pris pr. person, kr. 995,00 – Baseret på et 8 timers arrangement.

Hvor: Fjordvej 56, 5330 Munkebo
Kontakt:
65 97 40 30

Få serveret bryllupskagen midt i Odense

I kan også kaste jer ud i en uforglemmelig dag i unikke og elegante rammer centralt placeret i Odenses pulserende gågademiljø.

Hvis I drømmer om et bryllup omgivet af luksus, er Froggy’s Cafés eksklusive lokaler, Balkonen, nemlig det ideelle valg til den store dag. Med en central placering i Odense C, en unik atmosfære og raffineret indretning skaber de rammerne for et uforglemmeligt bryllup.

Med en vaskeægte gourmetkok i spidsen for menuen, deres egen konditor til at stå for kagen, professionelt og nærværende personale samt privat indgang til de smukt dekorerede lokaler på hele førstesalen af Froggy’s Café, er der lagt op til en fortryllende bryllupsdag.

De moderne faciliteter kan tilpasses efter jeres behov, uanset om I ønsker en intim reception eller en storslået fest med både DJ, dansegulv og fotograf – kun fantasien sætter grænser.

Det erfarne personale står klar til at hjælpe med alt fra planlægning af menuen til koordinering af dagen, så I kan slappe af og nyde hvert øjeblik af jeres store dag. 

Froggyøs Café har +25 års erfaring med at fejre alle livets store fester, så lad dem være med til at skabe det perfekte bryllup, som I altid har drømt om.

Hvor: Vestergade 68, 5000 Odense
Kontakt:
65 90 74 47

Del artikel

Andre læser også