Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få 3 gratis tilbud på din bilforsikring hos forsikrikngsskift.dk

Af Annoncør

Spar penge ved at gå dine forsikringer i sømmene og slip desuden for at skulle bruge op til flere timer med forskellige forsikringsselskaber, med de rigtige metoder som du får foræret her.

Gør de ting der absolut må koste dig, billigere

Det er blevet tid til at se på hvor der kan spares i det daglige og ofte er der mange penge at hente ved at se på hvordan man får de faste udgifter bragt i bund, som f.eks. forsikringspræmierne. Har du bil så kan du ret sikkert finde frem til en billig bilforsikring med få klik online og det bedste af det hele er, at du ikke binder dig til noget før du selv vil.

Når man har bil, kommer man ikke udenom at skulle have en form for forsikring, da det er lovpligtigt at man som minimum har det der kaldes for en ansvarsforsikring. Denne forsikring dækker over skader du måtte pådrage andre og selvom du aldrig har lavet en eneste skræmme i nogle biler eller påført nogle personer skade, så er det altså et lovkrav og dermed en udgift som du ikke kommer udenom at skulle betale.

Du skal oplyse mange ting til forsikringsselskabet før de kan give en pris

I og med at der er tale om en udgift som du ikke slipper udenom, er det netop her vigtigt at du sikrer dig at du ikke betaler i dyre domme for at dække dig ind. For at finde ud af om den pris du på stående fod betaler for at have en ansvarsforsikring er du nødt til at kende til andre forsikringsselskabers priser.

Dette kan være en omfattende proces at finde frem til, hvis man skal til at have kontakt til flere forskellige forsikringsselskaber, for når et forsikringsselskab skal kunne give nogle priser på en sådan forsikring, er de nødt til at kende til alle oplysninger omkring bilen og dig og dette kan være en langhåret omgang, hvis man skal til at forklare og oplyse til flere forsikringsselskaber.

Den nemme løsning der kommer dig til gode

Heldigvis er der som skrevet metoder der kan gøre det hele meget lettere og hurtigere og du kan med få klik vælge at oplyse det hele en enkelt gang og i stedet for at det er dig der skal nå ud til de forskellige selskaber, vil det med dine oplysninger være forsikringsselskaberne selv der skal vende tilbage til dig med hvad de vil give af tilbud.

Når du modtager dine tilbud, er du aldrig forpligtet til at tage imod nogle af dem. Er der ikke nogen tilbud der kan matche det du i forvejen betaler, kan du blot takke nej.

Del artikel

Andre læser også