Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få batterier leveret hjem til dig i Odense

Af Annoncør

For de fleste mennesker er batterier en uundværlig del af hverdagen. Ofte tænker man slet ikke over, hvor mange apparater i hjemmet, der kører på batterier. Derfor er det også altid en god idé at have et solidt lagt med batterier. På den måde kan du lynhurtigt få udskiftet dine batterier, når de dør.

Det har aldrig været nemmere at købe batterier, end det er i dag. Du kan nemlig på internettet og bestille nøjagtigt de batterier hjem, som du går og mangler. På den måde slipper du også for at tage forgæves ned i supermarkedet, hvis de ikke fører den type batterier, som du mangler. I stedet kan du blot gå ind på Batteribyen.dk.

Få leveret batterierne til din fordør

Når du bestiller batterier online, slipper du for at bevæge dig udenfor. I stedet kan du sidde i ro og mag og finde de batterier, som du mangler. Når du har fundet den rette slags, kan du få batterierne leveret hjem til dig. Ofte kan batterierne blive leveret allerede dagen efter din bestilling.

Vælg altid batterier af høj kvalitet

Det er altid en god idé at vælge batterier af høj kvalitet. Denne type batterier vil ofte have en længere holdbarhed. Når du besøger Batteribyen.dk, vil du også finde flere anerkendte mærker inden for batteirer. Blandt andet kan du finde følgende:

  • Greenworks
  • Energizer
  • Duracell
  • COAST
  • Panasonic

Derfor er der altså rig mulighed for at finde dit foretrukne mærke, når du gerne vil købe nye batterier.

Har du overvejet at anvende hybridbatterier?

I dag er folk mere bevidste om miljøet end nogensinde før. Derfor bliver flere forskellige produkter også gentænkt i en mere bæredygtig udgave. Her er engangsbatterier ingen undtagelse. Derfor kan du også finde hybridbatterier, der indeholder det bedste fra henholdsvis genopladelige batterier og engangsbatterier.

Derfor kan du også genoplade et hybridbatteri op til 2000 gange, hvilket er væsentlig fremgang fra det traditionelle engangsbatteri, der netop kun kan anvendes én gang.

Et hybridbatteri afgiver også kun omkring 30 g. affaldsmængde. Derimod vil 2000 engangsbatterier afgive cirka 50 kg affald.

Derfor er hybridbatterier også en nem måde at få mere bæredygtighed i din hverdag.

Husk at skille dig ansvarsfuldt af med batterierne

Det er vigtigt, at du skaffer dig af med batterierne på en ansvarsfuld facon. Batterier bliver nemlig kategoriseret som farligt affald. Derfor må du heller ikke smide dem ud med din almindelige dagrenovation. I stedet skal de i en separat skraldespand for batterier.

Del artikel

Andre læser også