MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få den pæneste postkasse i Odense

Af Annoncør
Postkasse sticker med navn og husnummer
Postkasse sticker med navn og husnummer

Når du går rundt i Odenses gader, så vil du muligvis bemærke den ene ting alle huse har. Nemlig en postkasse. De ligner oftest alle sammen hinanden, og de er som udgangspunkt faktisk lidt kedelige at kigge på. Det behøver de dog ikke at være. Læs med i artiklen her, for at finde ud af hvordan du kan pifte din egen postkasse lidt op.

Pift din postkasse op

Det med at skulle pifte din postkasse op, er måske ikke noget du før rigtigt har tænkt over. Men vi er vilde med at lave om i hjemmet, og hertil er postkassen ingen undtagelse. Med postkasse stickers kan du nu kreere din egen unikke postkasse. Postkasse stickers er præcis hvad det lyder som, nemlig klistermærker, som du kan påføre din postkasse. Vi er vant til at se et navneskilt til postkasse, men det betyder ikke at det behøves at stå kedeligt. Du kan nemlig selv få lov at vælge hvilken skrifttype og størrelse du har lyst til at benytte dig af til din postkasse. Med det rette klistermærke til postkasse vil din postkasse hurtigt skille sig ud og være lige som du godt kunne tænke dig det.

Postkasse sticker
Postkasse sticker

 

Designs og motiver

Selvom de fleste af os blot vælger at have et navn på postkasse, så betyder det ikke at du behøves at stoppe der. Du kan også vælge diverse forskellige designs og motiver for yderligere at gøre din postkasse interessant. Fordelen ved at benytte sig af klistermærker er, at du blot kan pille dem af igen, hvis du ikke længere synes om dem. På den måde kan du selv dekorerer din postkasse, alt efter hvordan du selv synes den skal se ud. Måske har du lyst til at prøve kræfter med nogle designs eller også har du lyst til bare at have det enkelt og pænt? Uanset hvad, så er der masser af valgmuligheder at vælge imellem.

Navneskilt til Postkasse
Navneskilt til Postkasse

Vær kreativ med navn på postkasse

Navn til postkasse behøves ikke nødvendigvis at være hele familiens navn, men blot jeres efternavn. Det er helt op til dig selv hvordan du synes det skal stå på din postkasse, så længe det står der. Det er nemlig et lovkrav at der skal være navn på din postkasse. Men selv med et navneskilt postkasse, så kan du stadigvæk gøre din postkasse anderledes og sjov. Når andre går forbi din postkasse i Odense, så er det en der vil blive husket og beundret.

Postkasse sticker med navn og husnummer
Postkasse sticker med navn og husnummer
Stilren postkasse sticker
Stilren postkasse sticker