Få den pæneste postkasse i Odense

Skrevet af: Martin Jørgensen
Postkasse sticker med navn og husnummer
Postkasse sticker med navn og husnummer

Når du går rundt i Odenses gader, så vil du muligvis bemærke den ene ting alle huse har. Nemlig en postkasse. De ligner oftest alle sammen hinanden, og de er som udgangspunkt faktisk lidt kedelige at kigge på. Det behøver de dog ikke at være. Læs med i artiklen her, for at finde ud af hvordan du kan pifte din egen postkasse lidt op.

Pift din postkasse op

Det med at skulle pifte din postkasse op, er måske ikke noget du før rigtigt har tænkt over. Men vi er vilde med at lave om i hjemmet, og hertil er postkassen ingen undtagelse. Med postkasse stickers kan du nu kreere din egen unikke postkasse. Postkasse stickers er præcis hvad det lyder som, nemlig klistermærker, som du kan påføre din postkasse. Vi er vant til at se et navneskilt til postkasse, men det betyder ikke at det behøves at stå kedeligt. Du kan nemlig selv få lov at vælge hvilken skrifttype og størrelse du har lyst til at benytte dig af til din postkasse. Med det rette klistermærke til postkasse vil din postkasse hurtigt skille sig ud og være lige som du godt kunne tænke dig det.

Postkasse sticker
Postkasse sticker

 

Designs og motiver

Selvom de fleste af os blot vælger at have et navn på postkasse, så betyder det ikke at du behøves at stoppe der. Du kan også vælge diverse forskellige designs og motiver for yderligere at gøre din postkasse interessant. Fordelen ved at benytte sig af klistermærker er, at du blot kan pille dem af igen, hvis du ikke længere synes om dem. På den måde kan du selv dekorerer din postkasse, alt efter hvordan du selv synes den skal se ud. Måske har du lyst til at prøve kræfter med nogle designs eller også har du lyst til bare at have det enkelt og pænt? Uanset hvad, så er der masser af valgmuligheder at vælge imellem.

Navneskilt til Postkasse
Navneskilt til Postkasse

Vær kreativ med navn på postkasse

Navn til postkasse behøves ikke nødvendigvis at være hele familiens navn, men blot jeres efternavn. Det er helt op til dig selv hvordan du synes det skal stå på din postkasse, så længe det står der. Det er nemlig et lovkrav at der skal være navn på din postkasse. Men selv med et navneskilt postkasse, så kan du stadigvæk gøre din postkasse anderledes og sjov. Når andre går forbi din postkasse i Odense, så er det en der vil blive husket og beundret.

Postkasse sticker med navn og husnummer
Postkasse sticker med navn og husnummer
Stilren postkasse sticker
Stilren postkasse sticker

Vær vor gæst: Kom til kæmpe Disney Karaoke event i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er Ingen bånd, der binder dig torsdag den 17. oktober kl. 20.00, og du gerne vil synge En tosset sang, skal du tage dine venner under armen og Føl hvordan dit liv bliver fyldt med glæde til Disney Karaoke på Studenterhus Odense. 

Arrangørerne sørger for Det rent og skært nødvendige; du skal bare komme ned til arrangementet med din sangstemme smurt og Lad det ske.

Karaoke-aftenen er gratis, så Når du ser et stjerneskud behøver du ikke ønske, at du havde råd til at deltage, men du opfordres til at tilkalde den gode fe og tilføje lidt Bibbidi bobbidi boo til dit outfit – de bedste kostumer vinder nemlig præmier.

Så tag det roligt! Karaoke er det bedste på jorden. Vælg en melodi, som gør dig fri, og lev efter mottoet Hakuna matata. 

En del af Magiske Dage

Disney Karaoke er en del af festivalen Magiske Dage, arrangeret af Odense Bibliotekerne, som løber fra torsdag den 17. oktober til og med lørdag d. 19. oktober.

Der vil være massevis af gratis og betalte aktiviteter rundt om i byen hele ugen; bl.a. mini-Quidditch, kosteværksted, escape rooms og en magisk markedsplads for blot at nævne et par eksempler.

Du kan finde programmet for den magiske festival på MigogOdense.

Læs mere om Disney Karaoke her.

Hvad: Disney Karaoke

Hvor: Studenterhus Odense, 5000 Odense

Hvornår: Torsdag d. 17 oktober, fra kl. 20.00

 

 

H.J. Hansen Vin fylder 190 år: Fejres med smagsprøver og gode tilbud

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

En ung forfatterspire var på besøg i hjembyen Odense, da købmandsgården H. J. Hansen for første gang slog dørene op i Vestergade.

Forfatteren hed H. C. Andersen, og H.J. Hansens grundlægger hed Jørgen Jacob Limkilde.

Søndag d. 20. oktober er det 190 år siden.

Det fejres med smagninger, smagsprøver og ikke mindst gode rabatter på bedste købmandsvis.

Det skriver HJ Hansen i en pressemeddelelse.

Smagsprøver i de autentiske rammer

HJ Hansen er en del af 50 Vinspecialisten-butikker over hele landet, og omfanget er mange gange større end dengang.

Derfor inviterer man også hele øen indenfor til denne særlige begivenhed.

“Vi vil give tilbage til de mennesker, der har muliggjort, at vi har kunnet eksistere i så mange år: Kunderne,” fortæller ejer af den gamle familievirksomhed, som i dag også er kendt som genvindingsvirksomhed, Jens Hempel-Hansen.

“Vi slipper aldrig den historik, vi kommer af og de værdier, der ligger heri. Og heldigvis bliver de også delt i Vinspecialisten-butikkerne på Fyn og i resten af landet.”

Hansen Vins jubilæum markeres d. 25. og 26. oktober i butikken på Vestergade 97.

Her vil bl.a. være små Riedelsmagninger, hvor man kan opleve glassenes store betydning for oplevelsen af vinen.

Der vil være smagsprøver og udskænkninger, og så giver butikken ikke mindre end 25% rabat på størstedelen af det store sortiment.

“Vi elsker simpelthen de produkter, vi sælger og synes, det er fascinerende, at der findes så mange små og større producenter, som kaster deres liv og sjæl ind i det, de laver.

Samtidig ser vi også fremad og følger med tiden, ikke mindst når vi tilpasser os klimadebatten. Vi sælger rigtig mange økologiske og biodynamiske produkter i butikkerne, ligesom selve princippet i genvinding, som har været en del af virksomheden siden 1880, jo netop er grønt og klimavenligt.”

Værdierne er vores DNA, og ved vores 100-års jubilæum i 1929 skrev Fyens Stiftstidende, at det var ’med hygge og tryghed’, at H. J. Hansen kunne fejre jubilæum ’i en tid med rastløshed’ og ’hvor traditioner sank i grus’.

Det er altså på ingen måde noget, vi lige har fundet på til lejligheden og jeg synes, at man skylder sig selv også at få sådan en indkøbsoplevelse.”

Hvad: 190 års fødselsdag med smagsprøver og 25 & rabat
Hvor: HJ Hansen, Vestergade 97
Hvornår: d. 25. og 26. oktober

Sker i weekenden: Odense Baby og Børnebazar vender retur med kæmpe marked

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Odenses største baby- og børnebazar vender stærkt tilbage i efteråret.

Søndag den 20. oktober afholdes det store børnemarked i FKS Hallen fra kl. 09.30 til 15.00, og der vil være rig mulighed for at forberede børnenes garderobe til de kolde efterårs- og vintermåneder.

Det er 14. gang, at det populære marked afholdes i Odense, og som altid vil der være både genbrug samt nye varer at vælge mellem.

Billetter koster 25 kr ved indgangen, mens børn under 12 år får indgangen gratis i følgeskab med voksne.

Husk kontanter eller MobilePay

Der vil være mellem 50 til 70 stande til markedet med en blanding af private og erhverv, som sælger ud.

Arrangørerne anbefaler gæster at tage kontanter med, da der ikke er mulighed for kontant udbetaling med Dankort, eller alternativt at installere MobilePay på telefonen.

Baby og Børnebazar afholdes kun to gange om året – i april og oktober – så det er med at komme afsted den 20. oktober, hvis der skal gøres et billigt og godt kup.

Læs mere her.

Hvad: Baby og Børnebazar
Hvor: FKS Hallen, Tranehøj 5, 5250 Odense
Hvornår: 20. oktober, 09.30-15.00