Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få det flotteste sengebord i træ

Af Annoncør

Da du bruger cirka en tredjedel af dit liv på at sove, er der al grund i verden til at indrette dit soveværelse bedst muligt. Det er vigtigt, at du har lyst til at opholde dig i soveværelset, ligesom det også skal være indbydende at sove i.

Måske kan du godt lide at læse, inden du falder i søvn? Eller måske har du brug for at kunne lægge din mobil i umiddelbar nærhed, så du kan bruge dens alarm om morgen? Uanset hvad er det i hvert fald en god idé med et sengebord i dit soveværelse. Her kan du nemlig opbevare flere forskellige ting, der får dig bedre igennem natten og op om morgen.

En sublim opbevaringsplads i soveværelset

Hvis du har én eller flere mindre ting, som du gerne vil opbevare i soveværelset, er et sengebord en fantastisk løsning. Her kan du nemlig opbevare alt fra et glas vand til din tandbøjle, bog eller mobil.  På den måde kan du altid have tingene inden for umiddelbar rækkevidde.

Derfor bør du vælge et sengebord i træ

Sengeborde kommer i alle former, farver og afskygninger. Derfor vil du også let kunne finde en variant, der passer til netop dit soveværelse.

Hvis du i forvejen har mange træelementer i dit soveværelse, eller hvis du virkelig værdsætter et naturligt udtryk, er et sengebord i træ et godt valg. Denne type sengebord kommer i mange forskellige typer. Blandt andet kan du vælge mellem:

  • Et træsengebord med ben
  • Et vægmonteret træsengebord
  • Et træsengebord med skuffer
  • Et træsengebord med skjult skuffe

Samt mange flere varianter. Du har også mulighed for at kombinere træmaterialet med metal. Det vil give rummet et mere koldt og råt udtryk. Hvis du er mere til det feminine og fine, kan du også vælge et træsengebord i enten lyst træ eller som er farvet hvidt. Det er helt op til dig.

Find den rette størrelse natbord

Det er naturligvis vigtigt, at natbordet passer størrelsesmæssigt ind i dit soveværelse. Derfor bør du først blive afklaret med, hvad du egentlig vil bruge natbordet til. Nogle mennesker har flere forskellige ting, der skal opbevares på bordet. Derimod bruger andre mere bordet som dekoration. Når du er afklaret med bordets formål, kan du lettere vælge den rette størrelse.

Derefter kan du med fordel måle dit soveværelse. På den måde kan du finde ud af, hvor meget plads du har at gøre med. Det giver dig de bedste forudsætninger for at finde den rette størrelse.

Del artikel

Andre læser også