Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få dine fynske nyheder med Fyens Stiftstidende lige til morgenkaffen

Af Annoncør

Fyens Stiftstidende er bindeleddet mellem dig og dit lokalområde. Det er her du får alle nyhederne om både dit nærområde og hele Fyn og du bestemmer selv om du vil læse dem digitalt eller på papir.

Over 250 års erfaring med Fyn

I mere end et kvart årtusinde har Fyens Stiftstidende serveret nyheder til fynboerne. Med en hovedredaktion i det centrale Odense kombineret med en bred vifte af lokalredaktioner rundt på Fyn og øerne, har avisen altid været garant for en uovertruffen journalistisk dækning af de fynske nyheder.

Over 120.000 mennesker læser hver uge i Fyens Stiftstidende og mange af disse har valg et enten digitalt abonnement eller papiravis abonnement.

Hvad skriver Fyens Stiftstidende om?

Det primære stofområde er naturligvis nyheder om Fyn, men du kan også forvente at blive oplyst om nyheder uden for avisens dækningsområde. Der er nemlig også både landsdækkende og internationale nyheder i avisen og som noget helt unik udkommer der nu en ’avis i avisen’, som hedder Avisen Danmark. Her får du relevante nyheder med oprindelse i et af de 14 dagblade, som Jysk Fynske Medier udgiver – altid med et relevant perspektiv for dig som læser.

Med Fyens Stiftstidende kan du forvente masser af stof omkring kultur, krimi, politik, sport og de helt lokale nyheder fra og om dit lokalområde.

Typer af abonnement

Det kan være meget forskelligt fra person til person om man foretrækker sine nyheder leveret i digital form eller i form af en trykt avis. Uanset om du er til det ene eller andet, så har Fyens Stiftstidende en løsning for dig.

Der findes overordnet 3 typer abonnementer:

  • Papiravisen leveret hele ugen
  • Papiravisen leveret i weekenden
  • Digitalt abonnement hele ugen

 

I de første 2 abonnementstyper inkl. papiravis gælder, at der også er digital adgang inkluderet, hvor du kan læse avisen og nyhederne via en tablet, mobil eller pc.

Kundefordele hos Fyens Stiftstidende

Er du kunde hos Fyens Stiftstidende med et abonnement på avisen, så er du samtidigt gratis medlem af avisens fordelsklub. Her kan du i medlemsshoppen få rabatter på en lang række produkter samt rabat og adgang til unikke events og arrangementer.

Derudover får du som abonnent adgang til avisens store artikelarkiv med alle artikler som har været bragt i Fyens Stiftstidende de seneste 250 år.

Hvad koster et abonnement på Fyens Stiftstidende?

Det kan være dyrt at holde avis i dagens Danmark. Det er ikke usædvanligt at avisabonnementer kan runde 7.000-8.000 for et årsabonnement og i løssalg er prisen endnu højere.

Derfor kan det altid være en stor fordel at få fat i et godt tilbud på avisen, så du undgår at betale fuld abonnementspris. Et af de steder, du kan få fat i et rigtig godt tilbud, som ikke blot er en kort periode med rabat, er hos Aviskampagner.dk, som altid har et fordelagtigt tilbud til dig på et abonnement på Fyens Stiftstidende og andre populære aviser i Danmark.

Del artikel

Andre læser også