Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få ekstra luft i økonomien til jul med et kviklån

Af Michael Qureshi

Den kolde juletid nærmer sig med hastige trin og til trods for, at december er spækket med hygge og sjov med familien, god mad og julegaver én masse, er det desværre også en periode, der kommer med en pris – bogstaveligt talt.

For mange af os er julen den absolut dyreste tid på året, og er der konstant minus på kontoen, kan det være svært at finde julehumøret frem.

Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis at være, hvis du vælger at optage et online lån.

I dag er der faktisk flere og flere danskere, der tyer til de populære lån på nettet, og det er der mange gode grunde til.

Det store udvalg af låneudbydere i dag kan gøre det svært at vælge, men eksempelvis findes nogle af de bedste kviklån på fair-laan her.

Få råd til de gode julegaver i år

 De fleste af os har måske en tendens til at glemme at spare op til årets julegaver på forhånd.

Før man ved af det, er der kun et par få uger til december, og det kan være svært at finde luft og penge i budgettet.

I stedet for at bruge mere af din indtægt, end du egentlig har råd til på dyre julegaver, kan du i stedet vælge at finansiere julegaverne med et fleksibelt kviklån, der lader dig afdrage i dit eget tempo.

Når du låner penge på nettet, kan du nemlig glæde dig over, at der findes udbydere, der vil tilbyde dig forskellige løbetider – altså selve låneperioden hvori du skal afdrage hver måned med en fast ydelse.

Nogle vil måske foretrække at vælge et lån med en kort løbeperiode for at blive hurtigere gældfri, hvorimod andre måske har det bedst med et langvarigt lån, der gør det muligt at afdrage stille og roligt, uden at det månedlige budget sprænges.

Det er kun dig, der kan svare på, hvilken løsning der passer bedst med din økonomi, men du kan være sikker på, at der nok skal findes en online låneudbyder der kan imødekomme dine ønsker.

Du styrer selv, hvordan pengene skal bruges

 Hvis du tidligere har prøvet at optage et lån gennem banken, er du sikkert klar over, at du kan komme ud for at skulle stille sikkerhed for lånet – altså stille dine personlige værdigenstande eller bolig i pant i tilfælde af, at du ikke kan overholde din låneaftale.

På nettet kan du derimod låne fuldstændig uden sikkerhed, hvilket også er en af grundene til, at flere danskere i dag springer banken over, når de skal låne hurtige penge.

Med andre ord kan du altså låne med fuldstændig ro i sindet, når du ikke skal bøvle med at stille sikkerhed for lånet.

Derudover er det selvfølgelig også kun en bonus, at de online låneudbydere ikke blander sig i, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene.

Uanset om du står og mangler et par tusinde kroner til julegaver eller ønsker at forkæle dig selv med en forsinket vinterferie til sol og varme, styrer du helt selv, hvordan pengene skal bruges, når de først er gået ind på din konto.

Del artikel

Andre læser også