Få ekstra luft i økonomien til jul med et kviklån

Skrevet af: Michael Qureshi

Den kolde juletid nærmer sig med hastige trin og til trods for, at december er spækket med hygge og sjov med familien, god mad og julegaver én masse, er det desværre også en periode, der kommer med en pris – bogstaveligt talt.

For mange af os er julen den absolut dyreste tid på året, og er der konstant minus på kontoen, kan det være svært at finde julehumøret frem.

Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis at være, hvis du vælger at optage et online lån.

I dag er der faktisk flere og flere danskere, der tyer til de populære lån på nettet, og det er der mange gode grunde til.

Det store udvalg af låneudbydere i dag kan gøre det svært at vælge, men eksempelvis findes nogle af de bedste kviklån på fair-laan her.

Få råd til de gode julegaver i år

 De fleste af os har måske en tendens til at glemme at spare op til årets julegaver på forhånd.

Før man ved af det, er der kun et par få uger til december, og det kan være svært at finde luft og penge i budgettet.

I stedet for at bruge mere af din indtægt, end du egentlig har råd til på dyre julegaver, kan du i stedet vælge at finansiere julegaverne med et fleksibelt kviklån, der lader dig afdrage i dit eget tempo.

Når du låner penge på nettet, kan du nemlig glæde dig over, at der findes udbydere, der vil tilbyde dig forskellige løbetider – altså selve låneperioden hvori du skal afdrage hver måned med en fast ydelse.

Nogle vil måske foretrække at vælge et lån med en kort løbeperiode for at blive hurtigere gældfri, hvorimod andre måske har det bedst med et langvarigt lån, der gør det muligt at afdrage stille og roligt, uden at det månedlige budget sprænges.

Det er kun dig, der kan svare på, hvilken løsning der passer bedst med din økonomi, men du kan være sikker på, at der nok skal findes en online låneudbyder der kan imødekomme dine ønsker.

Du styrer selv, hvordan pengene skal bruges

 Hvis du tidligere har prøvet at optage et lån gennem banken, er du sikkert klar over, at du kan komme ud for at skulle stille sikkerhed for lånet – altså stille dine personlige værdigenstande eller bolig i pant i tilfælde af, at du ikke kan overholde din låneaftale.

På nettet kan du derimod låne fuldstændig uden sikkerhed, hvilket også er en af grundene til, at flere danskere i dag springer banken over, når de skal låne hurtige penge.

Med andre ord kan du altså låne med fuldstændig ro i sindet, når du ikke skal bøvle med at stille sikkerhed for lånet.

Derudover er det selvfølgelig også kun en bonus, at de online låneudbydere ikke blander sig i, hvordan du har tænkt dig at bruge pengene.

Uanset om du står og mangler et par tusinde kroner til julegaver eller ønsker at forkæle dig selv med en forsinket vinterferie til sol og varme, styrer du helt selv, hvordan pengene skal bruges, når de først er gået ind på din konto.

Kæmpe scoop: Fredag spiller Suspekt på Odense-natklub

Skrevet af: Michael Qureshi
Suspekt.
Suspekt.

Det er Black Friday på fredag d. 23. november.

Men der er ingen chance for, at Suspekt går ned på det halve, når de spiller Live på Odense-natklubben ChiChi Club, der er en del af Nunchi.

Normalt spiller drengene fra Suspekt på de største scener i landet.

De har blandt andet spillet for en fyldt koncertplads på Orange Scene til Roskilde Festival, og de har senest været på Tour med blandt andre Lukas Graham til Grøn.

Kaldes for fedeste live-band i landet

Så det er noget af et scoop, at Suspekt er blevet booket ind til at rive taget af fredagsklubben ChiChi Club.

“Din nye fredagsklub, ChiChi, er stolt over at kunne præsentere Danmarks hotteste live-act, SUSPEKT, i samarbejde med Heineken og Nunchi,” skriver de på Facebook.

Suspekt kaldes af mange for det fedeste Live-band i Danmark lige nu, fordi de går publikum til at gå helt amok.

Der kan også synges med på hovedparten af deres hits som Kinky Fætter og Sut den op fra slap.

Hvad: Suspekt Live
Hvor: ChiChi Club (fredagsklub på Nunchi)
Hvornår: Fredag d. 23. november 23-05
Mere info her

Ny dansk musical afsløret: Sanne – The Musical kommer til Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Hele Danmarks rock-mama Sanne Salomonsen får nu en hel musical dedikeret til hendes liv.

Den rammer scenen i Tivolis koncertsal næste år d. 19. september. Derefter drager musicalen videre ud i landet til byer som Odense, Århus og Aalborg.

Det er netop afsløret i dag i en pressemeddelelse.

I Odense er der premiere på den nye musical tirsdag d. 12. november 2019 i Store Sal i ODEON. Der er også allerede lavet en helt særlig musical-menu på Hotel ODEON, som man kan booke før, man tager ind og ser den.

Den kører i Odense frem til d. 16 november.

Rammes af en blodprop i hjernen

Musicalen er en rå, gribende og ikke mindst musikalsk historie om at overleve og elske i en verden, hvor der ikke er plads til kærlighed og sårbarhed. En varm historie om venskab og trofasthed – om at finde sin egen stemme – og bruge den!

Historien tager udgangspunkt i, at Sanne Salomonsen rammes af en blodprop i hjernen. I ambulancen forsøger hun forgæves at synge.

Hun forsøger at holde fast i det, hun kender og huske, hvem hun er. For at finde tilbage til sig selv, til kærligheden og til musikken må hun gennemleve hele sit liv, der har budt på mange kriser og problemer.

Kan hun bruge et langt livs erfaringer til at vinde over sygdommen og snyde døden?

I løbet af forestillingen møder vi den oprørske Sanne, der flytter hjemmefra for at synge og spille teater.

Stjerneskuddet Sanne Salomonsen, der topper 80´ernes hitlister og ofrer alt for musikken. Musicalstjernen Sanne. Sanne fra Sneakers og Anne Linnet Band. Sanne, der møder misbrug og manipulation. Sanne, der står alene i verden.

Kæmpe ære at få lov af Sanne Salomonsen

Sanne, der må kæmpe for at forsørge sin søn. Sanne, der må finde skjulte kræfter i sig selv og finde en måde at forvandle misbrug til kærlighed, gift til medicin og nederlag til musik.

“Det er en kæmpe ære for os at få lov af Sanne Salomonsen til at skabe en gendigtning af hendes liv og karriere.

Vi har allerede haft mange gode og åbenhjertige samtaler med Sanne, og der er ingen tvivl om, at hendes bidrag til forestillingen er helt uvurderlig og gør det muligt for os at skabe en produktion, som vi er sikre på, at publikum vil kunne mærke og finde ægte og vedkommende,” udtaler Thomas Langkjær, Kreativ Executiv Producent på forestillingen, på vegne af Langkjær Entertainment og Live Nation.

Hele Danmarks Rock-mama

Siden start-halvfjerdserne har Sanne Salomonsen sat et afgørende præg på de danske hitlister og radiobølger.

Det var især som del af grupperne Sneakers og Anne Linnet Band, at Sanne Salomonsen for alvor fik etableret sig som en af de mest toneangivende danske musikere.

I løbet af firserne toppede hendes udgivelser de danske og skandinaviske hitlister med sange fra Den Jeg Elsker til Woodoo og Sui Sui – tidløs musik, som har været med til at forme flere generationers dansk populærkultur.

Sanne Salomonsen glæder sig til at opleve sit eget liv genfortalt på scenen.

“Det er stort, det er spændende, det er skræmmende!  Jeg glæder mig og er selvfølgelig meget spændt på resultatet,” udtaler Sanne.

Hvad: Sanne – The Musical
Hvor: ODEON
Hvornår: 12-16 november 2019
Billetter: Klik her

720 g oksekød i Burgernator: Hvem er klar på challenge hos Burger Anarchy?

Skrevet af: Michael Qureshi
Burgernator fra Burger Anarchy
Burgernator fra Burger Anarchy

Der er store burgere.

Og så er der Burgernator. Burger Anarchy med adresse i Odense C har lanceret et monster af en burger.

Det er noget af en krabat, man skal igennem.

Burgernator består af 720 g fynsk oksekød, bacon i tykke skiver, modnet chedar cheese sauce, rødløgskompot og tomat.

Så man skal ikke være typen, der levner, hvis man skal igennem den her. Naturligvis opkaldt efter Terminator og senere Arnolds kælenavn da han røg på guvenørposten, Governator.

Hvis du vover dig ud i forsøget på at kværne en Burgernator koster den 200 kr. på menukortet.

Flere nye ting på menukortet

I det hele taget er der kommet nye friske ting på menukortet hos den populære burgerbar i Odense.

Månedens Burger er Donald – nok snarere opkaldt efter Donald Duck end Trump. Den består af ANDE KROKETTER, ROSMARIN MAYO, SYLTET RØDKÅL, APPELSIN&HONNING GLASERET JULESALAT og FRISK APPELSIN.

Man kan også prøve en Alfie Solomons, Han Solo eller Hound. Du kan se hele det nye menukort her