MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få en smagsoplevelse sammen i Odense

Af Annoncør

Nogle gange kan det være en god idé at foretage sig noget sammen for at ruske lidt op i parforholdet eller i et venskab, som har mange år på bagen. Hvis I er vant til altid at sidde på sofaen og se Netflix hver aften, så kan det give nyt liv til en relation at gøre noget andet, end det man plejer. At dele en oplevelse kan give anledning til nogle nye samtaleemner og en fælles referenceramme til en sjov eller lærerig oplevelse. Hvis du har lyst til at forære en oplevelsesgave til én, du har kær, sætter de fleste pris på en gave med et gastronomisk tema, hvor I kan forkæle smagsløgene og smage på Odense. Der er massere af muligheder som er alt lige fra vinsmagning, ølsmagning, madsmagning fra andre kontinenter og meget mere til!

 

Bliv kaffeeksperter på et par timer

Hvis I er vant til at drikke Neskaffe derhjemme, eller vælger kaffeautomatens Americano på arbejdet uden at tænke meget mere over dét, kan I få åbnet jeres øjne til en kaffesmagning. At brygge den perfekte kop kaffe er en kunst i sig selv og afhænger af både bønnen, ristningen, håndteringen og hvilket udstyr, kaffen laves med. Hvis I normalvis ikke tillægger kaffens smag den store betydning, kan I til en kaffesmagning blive klogere på, hvordan man kan fremkalde vidt forskellige smagsnuancer i den koffeinholdige drik. I kan også lære nogle tricks til, hvordan I selv kan brygge en kop kaffe, som falder lige præcis i jeres smag. Selvom man kan blive helt træt ved tanken om at skulle lære at kende forskel på en flat white, en cappuccino og en ristretto, så kan det bringe meget nydelse fremover at vide, hvilken mængde mælk man skal tilsætte sin kaffe for at ramme den perfekte balance, som får smagsløgene til at synge.

 

Oplev øllets univers

Der er en stolt ølbrygger-tradition i Danmark, som kan dateres tilbage til Stenalderen. Vi har de store bryggerier, Carlsberg og Tuborg, som er internationalt kendt – og efterhånden eksisterer der også mange mikrobryggerier rundt omkring i landet. I Danmark er det normalt at drikke øl i stedet for vin til maden og der findes et hav af amatør-ølbryggere, som står i deres kældre eller garager og brygger deres helt egen øl. Og hvis man er vild med den blomstrede humlesmag, den boblende kulsyre og bitterheden i øl, så er det da også en skøn drik! Med øllets store popularitet er der kommet meget store variationer i smagsprofilerne i de forskellige øl og selvom I ikke umiddelbart er de store øldrikkere, skal der nok være en udgave, som alligevel passer til jeres smagsløg. Tag til en ølsmagning og oplev at nogle øl er søde og frugtige, mens andre er stærke og bedske. Det er efterhånden også nemt at finde udgaver, som er enten meget lave i alkoholprocenten, eller som er helt alkoholfrie, så selvom man ikke er til alkohol, kan man finde en øl, som kan nydes en lun sommeraften.