Få et smugkig: Kom til generalprøve i Storms Pakhus

Skrevet af: Morten Hopballe
Bjørn Hentze midt i byggerodet, der fredag 1. september har forvandlet sig til Storms Pakhus - Odense Street Food. I den kommende weekend er der generalprøve med gratis øl og cocktails.
Bjørn Hentze midt i byggerodet, der fredag 1. september har forvandlet sig til Storms Pakhus - Odense Street Food. I den kommende weekend er der generalprøve med gratis øl og cocktails.

Egentlig slår Storms Pakhus først dørene op for Odenses nye street food-marked fredag 1. september, men allerede i weekenden har du mulighed for at få en forsmag på det nye street food-marked, når de inviterer til generalprøve.

“Vi er stadig i fuld gang med at bygge, men nu kan vi begynde at tælle ned til den officielle åbning af Odenses første street food-marked, så derfor inviterer vi alle interesserede til generalprøve i den kommende weekend, fredag og lørdag 11. og 12. august.

Her kan man få et smugkig bag kulisserne og en forsmag på det, som vi kommer til at byde på i Storms Pakhus,” siger Bjørn Hentze, der er direktør i Storms Pakhus – Odense Street Food.

Gratis øl og sjusser

Mens der bliver bygget og gjort klar til åbningen om små fire uger, bruger madboderne tiden på at afprøve gryder og pander og teste deres menuer, mens barerne afprøver ølhaner og cocktailopskrifter.

I forbindelse med generalprøve vil man derfor også kunne smage på menuen fra en af madboderne – nemlig de thailandske specialiteter fra Little Khon Kaen, som vi her på MigogOdense fik en snak med for en måneds tid siden. Her kan du læse om Chutimaporn Srikaews, også kaldet Ning, tanker med madboden i Storms Pakhus.

Samtidig byder det nye street food-marked på både gratis øl og cocktails.

“Om fredagen prøveskænker vi øl i samarbejde med Albani og giver derfor 500 gratis fadøl væk, og om lørdagen tester Storms Pakhus’ cocktailbar opskrifterne og forærer derfor 500 gratis cocktails til gæsterne. Begge dage er det fra kl. 16.00,” siger Bjørn Hentze.

Flere muligheder for at smugkigge

Frem til den officielle åbning fredag 1. september vil der også være flere muligheder for at besøge Storms Pakhus.

Torsdag, fredag og lørdag 17.-19. august kan man besøge det nye street food-marked og gå i barerne, der alle dagene holder åbent fra kl. 10 til sent. Og under      H. C. Andersen Festival fra mandag 21. august til søndag 27. august er der også åbent.

Her holder madboderne åbent fra kl. 10-22, mens barerne holder åbent fra kl. 10 til sent.

Bag Storms Pakhus – Odense Street Food står Copenhagen Street Food, der står bag Papirøen i København, og odenseanske Bargroup, som blandt andet driver Lørups Vinstue, Klosterkroen, Viggos og Den Brølende And.

Fejrer 160 års fødselsdag: Albani inviterer til gratis brunsviger og jubilæumsøl

Skrevet af: Redaktionen
De to nye øl fra Albani
De to nye øl fra Albani

Er der noget, vi er stolte af her i Odense, så er det OB, Albani og brunsvigeren.

Så det giver sig selv, at Albani skal fejres, når man officielt fejrer 160 års fødselsdag om små tre uger.

Den 7. november 1859 satte Theodor Schiøtz den første bryg over på Albani og grundlagde dermed det der skulle blive fynboernes foretrukne bryggeri i generationer.

Det fejres selvfølgelig på nøjagtig samme dato, her 160 år senere, hvor Albani Bryggerierne inviterer til gratis brunsviger og jubilæumsøl.

Det hele foregår torsdag den 7. november 2019 kl. 16.00 – 21.00 på Anarkist – Beer & Food Lab.

Gratis brunsviger, rundvisning og ølsmagning

Her er der gratis fødselsdagsbrunsviger til de 300 første gæster samt en jubilæumsøl. Derudover kan man for en 50’er komme med på en eksklusiv rundvisning på Albani, hvor billetten naturligvis også inkluderer en valgfri øl.

Fødselsdagen rundes af en med en spændende ølsmagning, som man også kan deltage i for en rund 50’er.

Ølsmagning med brygmester Daniel Bjørk fra kl. 19.00 – 21.00: Daniel tager jer med på en smagfuld rejse ud i nørderi om øl, når han dykker ned i Albanis jubilæumsbryg, Anarkists og øllets historie samtidig med, at der smages på et udvalg af spændende øl brygget på bryggeriet i Odense.

Arrangørerne melder om begrænsede antal pladser.

Du kan booke plads til rundvisning via dette link

Du kan booke plads til ølsmagning via dette link

Udsolgt i flere byer: Lars Hjortshøj kommer til Odense med nyt one-man show

Skrevet af: Michael Qureshi

Lars Hjortshøj har rundet de 50 år, og er ikke længere tv-vært i bedste sendetid.

Men han har stadig et brandvarmt navn, hvilket man kan se på billetsalget til hans nuværende Danmarksturné.

Hjortshøj er rundt i hele landet med sit nye One-man show “Plan B”, hvor der er udsolgt i byer som Aalborg, Esbjerg og i København.

I november kommer den erfarne komiker så til Odense over to dage på Magasinet. Det sker fredag d. 19. november og lørdag d. 20. november, og der er stadig billetter i salg til showet.

Har solgt huset og købt sportsvogn

Hjortshøj er de seneste år især kendt for sin rolle i Klovn-serien samt filmene af samme titel.

Lars Hjortshøj har en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

Siden dengang har Lars rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub – og er helt klar til et storbyliv i sus og dus.

Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar.

“Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis.

Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet.

Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet,” siger Lars Hjortshøj om hele temaet for showet.

Hvad: Lars Hjortshøj – Plan B
Hvornår: Fredag d. 22. november og lørdag d. 23. november
Hvor: Magasinet
Billetter her

Scor billige bøger: To dage med kæmpe bogsalg på Hovedbiblioteket

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Nu hvor mørket er begyndt at sænke sig og temperaturen har vendt sig til den køligere side, er der ikke noget bedre end at putte sig godt ned i sofaen med en god bog og en kop te.

Eller måske har du brug for studiebøger, men SU’en trækker altid tænder ud hver måned. Så kan du snart score billige bøger her i Odense.

For mangler du lidt udvalg i bogreolen, er det med at komme afsted til Odense Hovedbiblioteks store bogsalg i i Borgernes Hus fra fredag den 8. november til lørdag den 9. november.

Kæmpe udvalg i vente

Der vil både være bøger, CD’er og tidsskrifter at vælge mellem til ekstremt lave priser:

  • Bog: 5 kr. pr. stk.
  • CD: 5 kr. pr. stk.
  • Tidsskrifter: 1 kr. pr. stk.

Odense Hovedbibliotek gør opmærksom på, at betaling skal ske via MobilePay eller med kontanter.

Hvad: Bogsalg
Hvor: 1. sal på Hovedbiblioteket i Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C
Hvornår: Fredag 8. november, 14.00-20.45, og lørdag 9. november, 10.00-15.45