MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få et smugkig: Kom til generalprøve i Storms Pakhus

Af Morten Hopballe
Bjørn Hentze midt i byggerodet, der fredag 1. september har forvandlet sig til Storms Pakhus - Odense Street Food. I den kommende weekend er der generalprøve med gratis øl og cocktails.
Bjørn Hentze midt i byggerodet, der fredag 1. september har forvandlet sig til Storms Pakhus - Odense Street Food. I den kommende weekend er der generalprøve med gratis øl og cocktails.

Egentlig slår Storms Pakhus først dørene op for Odenses nye street food-marked fredag 1. september, men allerede i weekenden har du mulighed for at få en forsmag på det nye street food-marked, når de inviterer til generalprøve.

“Vi er stadig i fuld gang med at bygge, men nu kan vi begynde at tælle ned til den officielle åbning af Odenses første street food-marked, så derfor inviterer vi alle interesserede til generalprøve i den kommende weekend, fredag og lørdag 11. og 12. august.

Her kan man få et smugkig bag kulisserne og en forsmag på det, som vi kommer til at byde på i Storms Pakhus,” siger Bjørn Hentze, der er direktør i Storms Pakhus – Odense Street Food.

Gratis øl og sjusser

Mens der bliver bygget og gjort klar til åbningen om små fire uger, bruger madboderne tiden på at afprøve gryder og pander og teste deres menuer, mens barerne afprøver ølhaner og cocktailopskrifter.

I forbindelse med generalprøve vil man derfor også kunne smage på menuen fra en af madboderne – nemlig de thailandske specialiteter fra Little Khon Kaen, som vi her på MigogOdense fik en snak med for en måneds tid siden. Her kan du læse om Chutimaporn Srikaews, også kaldet Ning, tanker med madboden i Storms Pakhus.

Samtidig byder det nye street food-marked på både gratis øl og cocktails.

“Om fredagen prøveskænker vi øl i samarbejde med Albani og giver derfor 500 gratis fadøl væk, og om lørdagen tester Storms Pakhus’ cocktailbar opskrifterne og forærer derfor 500 gratis cocktails til gæsterne. Begge dage er det fra kl. 16.00,” siger Bjørn Hentze.

Flere muligheder for at smugkigge

Frem til den officielle åbning fredag 1. september vil der også være flere muligheder for at besøge Storms Pakhus.

Torsdag, fredag og lørdag 17.-19. august kan man besøge det nye street food-marked og gå i barerne, der alle dagene holder åbent fra kl. 10 til sent. Og under      H. C. Andersen Festival fra mandag 21. august til søndag 27. august er der også åbent.

Her holder madboderne åbent fra kl. 10-22, mens barerne holder åbent fra kl. 10 til sent.

Bag Storms Pakhus – Odense Street Food står Copenhagen Street Food, der står bag Papirøen i København, og odenseanske Bargroup, som blandt andet driver Lørups Vinstue, Klosterkroen, Viggos og Den Brølende And.

Del artikel