Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få gang i din træning med en personlig træner

Af Redaktionen

Mange mennesker har oplevet at det kan være svært at komme i gang med træningen. Hvad enten man drømmer om et vægttab eller man ønsker at opbygge muskelmasse, så er det svært at gøre træningen til en vane, og der er ofte ting man hellere vil lave.

Men med en personlig træner kan man få det spark, man i virkeligheden har brug for og så vil man opleve at motivationen pludseligt stiger.

Få hjælp til den rette træning

Ofte kan det være svært at holde sin træning i gang, hvis man ikke oplever gode resultater. Det kan ske at man træner og træner men at vægten eller musklerne står stille. Dette kan skyldes forskellige ting, men ofte kan det være at man træner for lidt, forkert eller for sjældent.

En personlig træner kan ud fra ens egne behov ønsker sammensætte et træningsprogram, som passer lige til ens præferencer, styrke og ambitioner.

På den måde er man ikke i tvivl om hvor meget tid man skal bruge med sin kettlebell, om man har taget nok kilometer på løbebåndet eller om man tage nok vægt i benpres.

Også kosten kan have en indvirkning

Ofte vil træningen og kost hænge sammen, og ønsker man for eksempel at tabe sig, så er det ikke altid nok med et intenst træningsforløb.

Kosten har en stor indvirkning på vægten såvel som muskelmassen, og vil man opnå gode slutresultater, så er det vigtigt at man har sin daglige kost for øje.

En lang række personlige træner har også en grundig viden indenfor ernæring, og de kan således hjælpe dig med at sammensætte en kostplan, der går hånd i hånd med din træning. Der vil ofte være kompromisser man skal indgå, men så ved man at man er på rette vej.

Del artikel

Andre læser også