MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Undgå de velkendte skader: Få gratis screening hos osteopat i Odense

Af Freja Dumont

Flere og flere danskere oplever kroniske smerter, som kræver professionel hjælp.

Mest kendt blandt den brede befolkning er fysioterapi, som fokuserer på den aktuelle smerte. Lidt færre kender til osteopati, der går mere holistisk til værks.

Med det menes, at en osteopat fokuserer på at få hele kroppen i balance, så smerten ikke opstår igen.

Går du med smerter eller problematikker, og er du nysgerrig på, hvad osteopati er, kunne Aarhus Osteopatis sommertilbud godt være noget for dig.

Lige nu tilbyder Aarhus Osteopati i Odense nemlig en helt gratis screening.

Aarhus Osteopati er landets største osteopat-klinik og findes også i København, Aarhus, Aalborg, Herning, Vejle, Næstvedog Esbjerg,

 

Få lagt en plan med en autoriseret osteopat

Til den gratis screening får du 15-20 minutter med en osteopat, som ser på, hvad problemstillingen er, og om det er noget, de kan løse. Hvis det er, lægges der en plan herfra.

“Vi starter altid ud med en samtale. Det er nemlig vigtigt for os at vide, hvad patienten er gået igennem tidligere – både psykisk, fysisk og metabolisk.

Derefter laver vi en undersøgelse på briksen, hvor vi bl.a. tjekker bevægelighed i led og nerver, organsystemet og det kranio sakrale system.

Vi tilbyder de her gratis screeninger for at vise flere, hvad det er vi kan, da osteopati endnu ikke er særlig stort i Danmark.

I udlandet er behandlingsformen til gengæld meget udbredt, og hver anden indbygger i eksempelvis Frankrig har været hos en osteopat,” siger Ívar Dagsson, autoriseret Osteopat, fysioterapeut og INS behandler hos Aarhus Osteopati.

Kunne du godt tænke dig at blive klogere på, om osteopati er noget for dig, kan du kontakte Aarhus Osteopati på:

E-mail: info@aarhusosteopati.dk, tlf.: 2984 8558 eller på Facebook Aarhus Osteopati, og bestille tid til gratis screening i en af de 8 byer, hvor Aarhus Osteopati ligger.

Hvad er osteopati?

Kort fortalt undersøger og behandler en osteopat alle vores kropsystemer: knogler, muskler, nerver, lymfe, organer og blodkar. Derfor betragter osteopatien også kroppen som en helhed.

Formålet med osteopati er at genoprette balance i og mellem systemerne, hvilket er med til at stimulere og afhjælpe kroppen til at genvinde sin normale funktion og helbrede sig selv.

“Osteopati er for alle. Lige fra babyer til elitesportsudøvere og seniorer. Du behøver heller ikke nødvendigvis døje med noget for at komme ind, da osteopati også kan bruges til forebyggende behandling.

Det der adskiller osteopati fra mange andre behandlingsformer er, at det dækker nogle af de huller, som de andre behandlingsformer ikke gør.

Vi undersøger og behandler både manuelt, med hænderne, og så vejleder vi folk, så de kan få det bedre med samtlige systemer i kroppen herunder fordøjelse, stofskifte, forskellige nervesystemer m.fl.,” siger Ívar Dagsson.

Udbredt og anerkendt i hele verden

Osteopatien blev grundlagt i 1872 af den amerikanske læge, Andrew Still. Dr Still udviklede sit eget behandlingssystem baseret på kroppens struktur og funktion samt kroppens egen naturlige helbredelsesevne. I 1892 startede Dr Still sin egen skole for osteopati.

Siden da har osteopatien bredt sig og bliver praktiseret i over 20 lande verden over. I USA er osteopati en del af medicinstudiet, og i Europa er osteopater statsautoriserede i England, Frankrig, Schweiz, Finland, Malta og Island.

I Danmark kan man blive osteopat, hvis du er autoriseret fysioterapeut eller læge ved European School of Osteopathy, som underviser i både København og Vejle.

Læg selv vejen forbi Aarhus Osteopati og bliv klogere på, hvad osteopati kan gøre for dig.

Del artikel

Andre læser også