Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få mest ud af dine dagpenge i Odense

Af Annoncør

Vi ved alle, at man ikke bliver millionær af at være på dagpenge. For dagpengesats 2022 er nemlig ikke særlig høj, men nok til at man kan overleve og stadig have det sjovt. Hvis man bor i en by som Odense, så kan man nemt gå i en masse fristelser, og lynhurtigt få knaldet en masse penge af. Du finder herunder en guide, så du kan få det optimale ud af byen, samtidig med at du sparer på finanserne.

Gå en tur ved åen

Odense å er utrolig smuk, hele året rundt! Du kan med fordel starte turen ud ved en kaffebar i Munke Mose, og derefter gå hele vejen ud til skovsøen. Du kommer både forbi OB’s baner og Zoologisk Have, hvor du ofte kan se kameler, løver og en masse andre dyr. Det er en tur der aldrig bliver kedelig, så tag du bare en kaffe i hånden og marcher derudaf.

Spis på Storms Pakhus

Hvis du ikke har de store midler til at spise ude, så kan du med fordel tage på Storms Pakhus, hvor der er et væld af forskellige madboder med alt det mad du kan tænke dig, til rigtig fair priser. Hvis i er mange afsted sammen er det også en god idé at tage derhen, for så kan alle få lige præcis det de har lyst til.

Få en masse kunst ind

Der er flere gode museer i Odense, herunder Brandts Klædefabrik, Den Fynske Landsby, Møntergården og H. C. Andersens hus. Der kan du bliver klogere på lige præcis det du har lyst til, hvad end det er Fyn i gamle dage, moderne kunst eller Danmarks støste forfatter. Det er billigt at købe en indgangsbillet, og du kan nemt få flere dage til at gå med det, så spred det endelig ud over nogen dage. Museer er især gode til de lidt kedelige regnvejrdage, så der har du noget at lave!

Os i butikker på Vestergade

Gågaden i Odense er fin og hyggelig, og der ligger butikker for enhver smag der. Det kan selvfølgelig være rigtig dyrt at shoppe, men at kigge vinduer og prøve tøj er heldigvis gratis! Der ligger også mange gode kaffesteder, så du kan nemlig få en hyggelig dag til at gå der. Odenses charme ligger nemlig i bygningerne og menneskerne, så du kan nemt også bare gå ned af gågaden og kigge på mennesker mens du nyder livet. 

Del artikel

Andre læser også