Få perfekt hår til sommeren

Skrevet af: Redaktionen

Sommeren er over os, og det betyder, at du rigtigt skal ud i sommervejret og vise din stil frem fra den bedste side.

Du har nok allerede styr på tøjet, men hvordan står det til med håret?

I denne artikel kigger vi nærmere på nogle frisører til dig, der bor i Odense, ligesom vi kommer med nogle simple tips til din hårstil.

Frisører i Odense

Som nævnt kommer vi lige med nogle bud på, hvor du skal bevæge dig hen, hvis du er bosat i Odense eller omegn og gerne vil have en fed frisure, hvor det lige bliver klippet til, så det passer til sommervejret.

Bellacci Frizisto

Adresse: Vestergade 102, 5000 Odense C
Telefon: 66 19 25 10

Her har du første bud på et sted, hvor du nok skal komme ud med en frisure i særklasse. Ikke nok med at du giver dit look prikken over i’et, så kan du også forkæle dig selv lidt ekstra undervejs.

Du kan nemlig nyde en cappuccino, en latte eller en kop kakao i deres kaffebar, mens du venter – det er altså forkælelse.

Trend of Hair

Adresse: Overgade 14, 5000 Odense C
Telefon: 66 13 85 13

Her vil du ligeledes gå fra med et smil på læben, da kvaliteten og servicen altid er i top. Ydermere findes der to andre saloner i Odense (Tarupcenteret og Vesterbro 4), så uanset hvor du holder til, har du ikke langt til en frisør fra denne kæde.

By Holst

Adresse: Klaregade 35, 5000 Odense C
Telefon: 66 14 66 14

Hvis du kan lide en frisør, der sætter dig i fokus og prioriterer en god dialog under klipningen, er dette stedet for dig. Salonen beskriver sig selv som værende nytænkende og i konstant udvikling, men hele tiden med kunden og relationen mellem frisør og kunde i fokus.

Gør det selv

Er du studerende, eller føler du selv, at du har styr på alt, når det kommer til hårfarve, er der jo ingen grund til at besøge frisøren, og de penge, du sparer, kan du bruge på en cocktail eller øl i solens stråler.

Når det kommer til hårfarven, er der mange muligheder, men hvad skal du vælge denne sommer?

Moden dikterer lige nu, at du skal have striber i håret, så det er bare med at komme på jagt efter de rette toningsfarver eller skyllefarver, så du kan få være med på sommerens hårmode.

Klip håret selv

Det her kræver, at man har træning eller meget mod. Til kvinder vil vi anbefale, at det maksimalt er spidserne, man kaster sig over, hvis man vil spare frisørregningen.

Til drengene derimod er det lidt en anden snak. Det er nemlig utrolig populært med undercut, og det er egentlig ikke den sværeste frisure, så længe du har de rette midler.

Med en god hårtrimmer, hvor du selv kan indstille længden, kommer du rigtig langt. Lad eventuelt en ven være behjælpelig. Det tager måske længere tid end hos frisøren, men det er bestemt muligt at klare på egen hånd.

Du kan se en god guide her

Plej håret med gode produkter

Hvis du er typen, der ikke gider bruge oceaner af tid på dit hår, men stadig gerne vil se godt ud, kommer du langt med nogle gode hårprodukter. En ugentlig hårkur i god kvalitet er guld værd for dit hår, især når det er udsat for solens stråler og saltvand i løbet af sommeren.

Hvis du ligeledes investerer i en god shampoo og balsam, kan dit hår meget lettere holde til den hårde behandling, det ikke kan undgå at få i sommermånederne.

Et stylingprodukt du nemt og hurtigt kan bruge i dagligdagen er saltvandsspray. Med det ved hånden kan du lynhurtigt forvandle fladt morgenhår til en lækker, bølget manke, der ligner en million.

Store biografdag på søndag i Odense: Alle film koster en 50’er

Skrevet af: Michael Qureshi
PR-foto Kollision film
PR-foto Kollision film

Årstiden indbyder for alvor til filmhygge og lune popcorn.

Så er det jo meget heldigt, at Nordisk Film Biografer på søndag, d. 17. november, fejrer filmglæden og afholder Den Store Biografdag.

Her kan du kurere tømmermændene, hygge med kæresten eller tage familien med i Nordisk Film Biografer i Odense Banegård Center for en flad 50’er.

Du skal nok være hurtig på tasterne, hvis du vil have lige præcis din yndlingsplads … eller være sikker på at kunne se lige netop din favoritfilm.

Tilbuddet gælder alle billetter og til alle forestillinger dagen igennem.

“En biografoplevelse er oplagt måde at være sammen om en fælles oplevelse. Både med dem, man har med i biografen, og med de andre gæster i biografsalen.

Og den fælles oplevelse skal have de allerbedste rammer. Derfor arbejder Nordisk Film Biografer altid på at matche de mange, gode film med den højeste kvalitet i både service, komfort og biografteknik,” skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

PR-foto Nordisk Film Biografer

Det kan du se i biografen på søndag

På Den Store Biografdag kan biografgæsterne opleve film for enhver smag, og valget er dit:

Du kan blandt andet se den højspændte og anmelderroste danske film Kollision med fantastisk skuespil af blandt andre Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil.

Der er også underholdning i vente for de mindste i familien, som kan se tegnefilmen Familien Addams, som byder på masser af grin og monsterballade.

Er du i det romantiske hjørne kan du se frem til den den romantiske julefilm Last Christmas, der handler om Kate, som arbejder i en julebutik i London og møder den fremmede mand Tom, som sætter hjertet i brand.

For de fartglade er en mulighed filmen Le Mans ’66, som handler om optakten til Le Mans-løbet i 1966 med Christian Bale og Matt Damon i hovedrollerne.

Derudover vises der også film som Midway, Downton Abbey, Ser du Månen, Daniel, Jagtsæson, Joker, Zombieland, og den nye Terminator med Arnold Schwarzenegger tilbage i sin glansrolle.

Gratis kaffe til folket

I år præsenteres Den Store Biograf i samarbejde med L’OR kaffekapsler, og det betyder, at der på selve dagen vil blive uddelt prøver på L’OR kaffekapsler i alle Nordisk Film Biografer.

Hvad: Den Store Biografdag
Hvor: Alle Nordisk Films biografer (I Odense: Odense Banegård Center)
Hvornår: Søndag d. 17 november hele dagen.

Du finder billetinfo her.

 

Fyldt med smukke ting til hjemmet: Ny charmerende butik er åbnet i Odene

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi elsker, når mindre specialbutikker slår dørene op i Odense.

Sådan en af slagsen så dagen lys i fredags, da butikken Atelier K  åbnede på adressen Nedergade 10.

Bag den gamle sorte facadedør med sprossede vinduer præsenteres kunderne for et sortiment af nøje udvalgte varer.

Et atelier er kunstens værksted og frirum, og åbningen af Atelier K er netop rundet af en drøm om at skabe et sted med plads til ting, hvor smukt håndværk kombineres med hverdagens behov.

Fællesnævneren er æstetik, kærlighed til detaljen og ikke mindst godt håndværk. Om det er et hårspænde, en lampe, en kalender eller porcelæn, så går disse værdier igen.

Forlod jobbet som lægesekretær

Bag navnet og butikken Atelier K står Kathrine Anna Fjordside, der helt fra barnsben har søgt og fundet fine ting og sager.

Dengang foregik det ved udklip fra magasiner, der blev samlet og sat sammen i ringbind og bøger.

Siden kom de sociale medier på banen, og det er faktisk der, at Atelier K starter.

På Instagram som en profil, der samler både smuk kunst, inspirerende indretning, poesi og dragene stemninger.

Profilen startede uden noget som helst kommercielt sigte. Kathrine kunne bare ikke lade være.

Drømmen om selv at skabe et stykke af det univers i den virkelige verden voksede, og i sommeren 2019 blev beslutningen om at forlade jobbet som lægesekretær taget.

Drømmen skulle følges, og da muligheden bød sig i det charmerende lokale på Nedergade 10 var det tiden at tage springet.

“Jeg har arbejdet som lægesekretær i 10 år på OUH, men følte nu, at det var tiden at forfølge min drøm om at åbne en butik.

Livet bringer altid udfordringer, og det har det også gjort for mig, men præcis det kan få en til at stoppe op og mærke efter i maven, om ikke der skal ske noget nyt,” siger hun til MigOgOdense og fortsætter;

“Jeg har altid haft et øje for æstetik og en drøm om at skabe og have mit eget sted. Tilfældigt opdagede jeg, at lokalet i Nedergade blev ledigt og kunne mærke, at nu skulle drømmen realiseres.”

Smukt design og godt håndværk

Det er typisk ikke de største og mest kendte brands, der har fundet vej til hylderne i Atelier K, og det er helt i butikkens ånd.

Udvælgelsen af varer er båret af indehaverens personlige smag og æstetiske sans for detaljer og stemninger.

“Butikken Atelier K er realiseringen af at skabe et sted, der samler nogle af mine yndlingsting.

Jeg har en stor passion for smukt design kombineret med godt håndværk, hvilket ses i butikkens sortiment.

Mange af varerne er lavet i hånden eller efter gamle traditioner på små familievirksomheder. Der er tale om slow fashion under ordentlige forhold,” forklarer indehaveren af den charmerende butik.

“Jeg er overbevist om, at god kvalitet, lækre materialer og bæredygtighed er vejen frem, og at det forhåbentlig tager mere og mere over i vore brug-og-smid-væk samfund,” slutter Kathrine Fjordside.

Atelier K
Nedergade 10
5000 Odense C
Man kan se butikkens Instagram-profil her

Den ikoniske Whopper uden kød: Burger King lancerer helt ny særlig burger

Skrevet af: Redaktionen

Det er ikke kun veganere og vegetarer, der undsiger sig kødet og sætter tænderne i kødfri alternativer. Danskerne vælger plantebaseret kost som aldrig før, og nu er turen også kommet til én af de mest ikoniske burgere i verden.

Den har været ventet længe, men nu lancerer Burger King endelig deres kødfri Rebel Whopper i Danmark.

Det skriver Burger King tirsdag i en pressemeddelelse.

Den indeholder alt det, man kender fra den klassiske Whopper – frisk tomater, salat, mayonnaise, ketchup, sprøde pickles og løg serveret med en flammegrillet, men plantebaseret, bøf. Bøffen ligner, smager og har tekstur som kød, men er baseret på planter.

Kan fås allerede fra i dag

Rebel Whopper er på menuen i alle 56 danske Burger King-restauranter heriblandt den i Odense fra den 12. november.

“Vi er sikre på, at Rebel Whopper er burgeren, mange danskere har ventet på, og at den falder i god smag hos vores gæster. Den giver det ultimative plantebaserede alternativ, kombineret med den ikoniske Whoppers smag og indhold.

Vi glæder os til at lade Rebel Whopper tale for sig selv og se, om danskerne rent faktisk kan smage forskel,” fortæller Daniel Schröder, nordisk marketingchef for Burger King.

Burger King har allerede stor succes med de kødfri burgere i USA, hvor den er kendt under navnet Impossible Burger, og Sverige, hvor Rebel Whopper har været på menuen siden juni i år.

Rebel Whopper giver alle mulighed for at tage det kødfri valg, men stadig nyde smagen af den klassiske og velkendte Whopper.

Vegetarisk slagter står bag bøffen

Burger King samarbejder med The Vegetarian Butcher, der står bag den vigtigste del af burgeren – plantebøffen. Sammen har de to virksomheder udviklet et produkt af særlig høj kvalitet, der meget vel kan udvikle og sætte skub i fastfood-branchen.

”Det har været fantastisk at arbejde sammen med Burger King om den nye burger Rebel Whopper, og jeg glæder mig meget til, at alle Burger King-gæster smager og nyder den”, udtaler Jaap Korteweg, stifter af The Vegetarian Butcher – en vegetarisk ”slagter, der laver grønne alternativer til kød.

Rebel Whopper lanceres i hele Europa den 12. november. Med en premiere i over 25 lande og over 2.500 restauranter, bliver Rebel-lanceringen én af de største i Burger Kings historie.

Burger King bliver tilmed den største restaurantkæde, der tilbyder en plantebøf på tværs af Europa.