Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få råd til at opleve Odense

Af Redaktionen

Tre ting du kan lave i Odense om sommeren 

Vi kender alle det med vi ikke helt ved, hvad vi skal finde på. Det kan være vi er gået død i, hvad vi skal lave i vores egen by, men det kan også være vi skal besøge en by, vi ikke har været i før. Uanset hvad, kan det være svært helt at finde ud af, hvad man skal lave, da der er mange forskellige muligheder – særligt om sommeren. Når du sidder og tænker over, hvad du skal lave, kan du tage et kig på oversigt over top 10 hurtigste lån. Hvis du gerne vil læse mere om, tre ting du kan lave i Odense om sommeren, læs med her. 

Udforsk de gamle bydele 

Odense er en by, der både har nye og gamle bydele. hvis du godt kan lide at kigge på smukke gamle huse og gader, der emmer af historiske fortællinger, er Odense lige stedet. Odenses gamle bydele går længere tilbage en H.C. Andersens tid, og så kan du også opleve hans gamle barndomshjem. Hvis du gerne vil skridtet videre med historie og gamle bydele, kan du besøge den fynske landsby, hvor du kan opleve, hvordan det var i Odense i gamle dage. At udforske de gamle bydele, er altså en god aktivitet i løbet af sommeren. 

Besøg de dejlige parker 

En anden ting, man kan lave i Odense er at besøge de mange dejlige parker. Hvis du gerne vil besøge en park, hvor du også kan opleve diverse kunst, kan du besøge Kongens have. 

Vil du gerne besøge noget mere eventyrligt, hvor du kan opleve en masse smukke blomster, kan du besøge H.C. Andersens have også kaldet eventyrhaven. Det er en rigtig smuk have med masser af skønne blomster. Hvis du er mere til grønne områder, med store græsarealer, kan du bevæge dig rundt i områderne omkring åen. På den måde er der et parkområde for alle i Odense, som du kan opleve om sommeren. 

Tag et hvil ved åen 

Når du har besøgt de gamle bydele eller besøgt nogle af de mange parker, kan det være tid til et hvil. Hvis du gerne vil have et hvil, hvor du både kan opleve natur, samtidig med at du kan samle energi fra andre mennesker, kan du tage et hvil ved åen i Odense. Det er et sted, hvor mange mennesker samler sig om sommeren. Du kan eventuelt medbringe en lækker madpakke, som du kan nyde mens du slapper af.

Del artikel

Andre læser også