ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

 1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
 2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
 3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få råd til mere i Odense med et kviklån

Af Annoncør

Hvis du står og mangler et mindre pengebeløb nu og her, kan et kviklån muligvis være en løsning for dig. Det kan være, at du gerne vil have nogle flere penge til en uforudset regning, en rejse eller noget helt tredje. Et kviklån er et lån, som du ofte kan få udbetalt samme dag, som du ansøger om pengene. Hvis du gerne vil vide mere om denne type lån, kan du læse mere på Moneezy.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er, som nævnt, et mindre beløb, som du kan låne. Når det kommer til denne type lån, vil hele låneprocessen ofte være rigtig hurtig. Det er derfor heller ikke usædvanligt, at du kan få pengene udbetalt den samme dag, som du har ansøgt om dem.

Lånet bliver bevilliget af en lånevirksomhed. Derfor skal du altså heller ikke booke noget møde med din bankrådgiver, hvis du gerne vil have et lån. Tværtimod foregår hele låneprocessen online.

Kan alle blive bevilliget et kviklån?

Hvis du gerne vil optage et kviklån, skal du som minimum være 18 år. Det er nemlig den juridiske aldersgrænse for gældstiftelse i Danmark. Nogle låneudbydere har også skærpet krav til deres ansøgere. Derfor kræver de, at du som ansøger er mindst 25 år gammel.

Hvilke andre krav er der?

Din alder er dog ikke det eneste krav, du vil blive mødt med, når du gerne vil optage et kviklån. De fleste låneudbydere vil kræve følgende af dig:

 • NemID
 • NemKonto
 • Fast indkomst
 • Ingen registrering i hverken RKI eller Debitorregistret

Hvor meget kan man låne?

Det er forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvor meget du kan låne. Det vil blandt andet afhænge af, hvor stor din faste indkomst er. Låneudbyder skal nemlig sikre sig, at du har en reel mulighed for at kunne tilbagebetale lånet.

Hvor meget koster lånet?

Det er forskelligt hvad et lån koster. Ofte vil en låneudbyder tilbyde dig, at du kan låne det første gratis. Det vil sige, at du kun skal betale lånebeløbet tilbage. Men derudover vil lånets pris ofte være afhængig af følgende faktorer:

 • Selve lånebeløbet
 • Lånets løbetid
 • Renten
 • ÅOP

Hvis du gerne vil have et billigt lån, bør du gå efter et lån med en så lav ÅOP som mulig. Forkortelsen står for årlige omkostninger i procent. Det er altså dette tal, der fortæller dig, hvor dyrt dit lån er.

Del artikel