Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få smukke og fyldige vipper og bryn med vippeserum

Af Redaktionen

Har du nogensinde kigget grøn af misundelse på en person, der har de flotteste, lange, mørke vipper?

Eller har du prøvet at kigge på en person og tænke: “Ej, det er de flotteste øjenbryn, jeg nogensinde har set – gid det var mine…” 

Selvom du fra naturens side ikke er så heldig med hårvæksten, når det kommer til øjenvipper og øjenbryn, behøver du ikke være helt opgivende endnu. 

Med vippeserum og øjenbrynsserum kan du effektivt pleje dine vipper og bryn, så der kommer flere, stærkere og længere hår. Resultatet er fyldige bryn og vipper, der ville gøre selv Bambi misundelig!

Sådan fungerer øjenbrynsserum og vippeserum

Øjenbrynsserum og vippeserum fungerer nogenlunde efter samme model. De forøger væksten af nye hår ved hjælp af aktive og nærende ingredienser. 

Der vil ofte være ét eller flere aktive ingredienser, der går ind og påvirker håret helt nede ved roden. Og så vil der derudover være nærende, rensende og beskyttende ingredienser, som plejer de hår, du allerede har.

Øjenbrynsserum og vippeserum: Er det ikke det samme?

Øjenbrynsserum og vippeserum er begge to serummer, men de er på ingen måde det samme produkt. 

Du kan ikke købe ét af produkterne og bruge dem på både bryn og vipper, for de fungerer på forskellige måder og indeholder forskellige ingredienser.

Øjenbrynsserum forstærker og får flere hår til at vokse ud

Et øjenbrynsserum går ind og forstærker brynene samtidig med at stimulere vækst i de områder, hvor øjenbrynene er knap så fremtrædende. 

Øjenbrynsserum er altså både til dig, der har tynde bryn, men de kan også bruges af dig, der eksempelvis har huller i dine bryn, hvor der ikke vokser noget hår.

Vippeserum booster vækstprocessen

Et vippeserum er lidt anderledes. Vores øjenvipper har en “levetid” på 90 dage, fra de vokser ud til de falder ud. Så selv hvis du ikke synes, du har særlig mange vipper, så er der konstant nye på vej. 

Et vippeserum går ind og sørger for, at der vokser flere vipper ud – og at dine nuværende vipper vokser hurtigere ud, end du taber dem.

Vippeserum og øjenbrynsserum er meget nemme at bruge

Det er utrolig nemt at bruge vippeserum og øjenbrynsserum, og det er også én af de mange grunde til, at de to produkter er blevet enormt populære inden for de seneste par år. 

Begge produkter påføres én gang om dagen, og her vælger de fleste at bruge produktet om aftenen – så får produktet lov til at virke natten over uforstyrret. 

Vippeserum påføres som en eyeliner langs den øvre vippekant. Øjenbrynsserummet påføres oftest som en øjenbrynsgel med en lille brynbørste som applikator.

Del artikel

Andre læser også