Få stillet lækkersulten: Kom i flødebolleskole i Storms Pakhus

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Selvom mange af os nok nyder godt af årets sommerferie – og ikke ligefrem ser frem til at starte i skole igen – så har vi altså en nyhed her, der gør skolegang til en leg.

Storms Pakhus og SPIS! Odense Food Festival inviterer nemlig igen i år på en række smagfulde madkurser og workshops, som udfordrer og styrker dine kokkekundskaber.

Én af disse omhandler én af historiens mest genialt opfindelser: Flødebollen.

Flødebollen kom til Danmark i 1912, da den danske mesterkonditor Emil Elikofer fragtede opskriften på den ind fra Amerika.

Han skulle eftersigende være blevet belønnet med et guldur og en livslang ansættelse i chokoladefabrikken Elvirasminde.

Lær at lave flødeboller

Selvom der den dag i dag stadig findes flere fabrikker, der producerer flødeboller, så er det inden for de seneste par år også blevet ekstremt populært at lave gudespisen i hjemmet.

Det er dog en kunst i sig selv at kunne forme det bløde tårn og sidenhen overtrække det med chokolade – og hvis du ikke er helt flødebolleferm, så er dette altså noget for dig.

Det er Vorfor Vaffel, der d. 9. september står for et spændende flødebollekursus, hvor du får lov at kreere dine egne flødeboller; helt fra marengs til færdigt produkt.

Bagefter kan du stolt vise dem frem i hjemmet – og håbe, at smagen er lige så charmerende som dit umiddelbare resultat.

Flødebolleskolen kræver tilmelding, der kan ske lige her.

Hvad: Flødebolleskole
Hvor: Storms Pakhus
Hvornår: Mandag d. 9. september 2019, 16.30-17.30