Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få sunde og velsmagende retter i Nordhavn

Af Redaktionen

Har du planer om at flytte til Nordhavn? Eller måske bor du der allerede? Der er mange gode grunde til at flytte til denne bydel. Det er en bydel i vækst, så der er gang i den hele tiden. Der kommer hele tiden nye lejligheder og butikker til. Selvom den ligger et stykke fra centrum, kan du være sikker på, at du finder liv og butikker i Nordhavn.

Som boende i Nordhavn, vil du nok gerne have en nogenlunde sund kost. Det er nemlig vigtigt, for at holde kroppen i gang, så du kan præstere mest muligt.

Bestil sundt takeaway – Poke bowl i Nordhavn

Nogle sunde madvaner kan gøre underværker for din krop. Du vil måske tabe et par kilo, men du vil også blive mere frisk og opkvikket. Hvis du spiser burger og pizza, vil du føle dig dvask og have svært ved at overskue noget.

I stedet for disse usunde spiser, skal du prøve en Poke Bowl i Nordhavn. Der er nemlig lige åbnet en butik, som sælger disse nye Poke bowls. Det er en blanding mellem salat og sushi, så det er super sundt.

Det gælder nemlig om at spise fisk, hvis du gerne vil spise sundt. Her er nemlig en masse gode fedtstoffer i. Køb eksempelvis en Poke bowl i Nordhavn, og forkæl kroppen med et sundt og lækkert måltid.

Eller lav sundt mad selv

Det kan være dyrt at bruge penge på takeaway i længden. Selvfølgelig sker der ikke noget ved at købe takeaway en eller to gange om ugen. Det kan de flestes budget godt holde til. Så du kan sagtens købe en Poke bowl fra Nordhavn en gang imellem.

Hvis du ikke vil sprænge madbudgettet, kræver det dog, at du laver maden selv, for det meste.

Heldigvis kan du også lave velsmagende og sunde retter derhjemme. Det gælder bare om at finde nogle gode opskrifter. Du kan også låne nogle kogebøger fra biblioteket, så du kan få inspiration. Eller se nogle madprogrammer i fjernsynet. Du kan også gå skridtet videre, og tilmelde dig selv til et mad kursus. Her kan du lære nye mad færdigheder sammen med en professionel kok.

Vigtigheden af en sund kost

Der sker selvfølgelig ikke noget ved, at du tager en burger i ny og næ. For mange burgere kan dog være dårligt for dit helbred. Der er nemlig ikke mange næringsstoffer i en burger. Så hvis du lever af usundt fastfood, får din krop ikke, det, den har brug for. Din krop har brug for fibre, vitaminer og mineraler for at kunne fungere optimalt.

Du skal klare mange vigtige opgaver hver eneste dag. Derfor er det vigtigt, at kroppen har får noget næringsrigt mad, som den kan køre på. Det kunne eksempelvis være en Poke bowl fra Nordhavn.

Del artikel

Andre læser også