Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fås også snart i Odense: Coca Cola lancerer Zero med kanel

Af Nathalia Hentze Nielsen
Pressefoto: Coca Cola
Pressefoto: Coca Cola

Der er kun 62 dage til jul, og med højtiden kommer der selvfølgelig alle de traditionelle julelækkerier som risengrød, æbleskiver, flæskesteg og and.

Nu vil selveste Coca-Cola også ind på markedet og have fat i de juleglade danskere med en helt ny cola smag – nemlig en sukkerfri cola, der smager af kanel.

Ja, du læste rigtigt.

Vores yndlings julekrydderi blandes i den velkendte smag af Coca-Cola for at skabe en smagsvariation, der passer perfekt til julen.

Den kommer selvfølgelig også til at blive solgt her i Odense, hvor 7-eleven kæden og de større supermarkeds-kæder i hvert fald kommer til at få den på lager.

“Coca-Cola Zero Sugar Kanel er en helt ny smag til vores danske fans og forbrugere,” forklarer Philip Wedgwood, Senior Brand Manager for Coca-Cola i Danmark, i en pressemeddelelse.

“Forbrugertests og erfaringer fra andre lande har vist, at denne usædvanlige smag har været virkelig populær, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde den i Danmark.”

Kun i begrænset oplag

Taler Coca-Cola Zero Sugar Kanel lige til dit julehjerte, er det med at komme ud i butikkerne og købe et stort parti.

Den nye Coca-Cola sælges kun i et begrænset oplag i hele landet og kun på halvanden liters flasker.

Cola-colaen er en del af virksomhedens ‘Festive Limited Edition’ og er blevet taget rigtigt godt imod i de andre lande, den er blevet lanceret i.

Tidligere på året har sodavands-giganten bl.a. også lanceret hindbær og de fortsætter i det eksperimentelle hjørne med kanel-smagen.

Del artikel

Andre læser også