Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Facebook lægger stor ordre hos Odense-firma: Så mange skal de levere mad til

Af Michael Qureshi

Man begynder for alvor at mærke effekten af Facebooks byggeri af et nyt stort datacenter i Odense.

Således kan cateringvirksomheden Kai Thor oplyse onsdag, at de skal levere mad og kaffe til håndværkerne i det gigantiske byggeprojekt. Det er en kæmpe ordre for Kai Thor, der er ejet af Odense Sport & Event.

Allerede fra mandag og de kommende fire-fem år frem skal Kai Thor stå for at levere mad og drikke til de mange håndværkere. Og der bliver en sjat.

1800 håndværkere på samme tid

Når byggeriet er på sit højeste estimeres det, at der bliver 1800 håndværkere, som skal serviceres.

I begyndelsen vurderes der til at være omkring 600 håndværkere.

“Vi er enormt stolte, og det er en kæmpeopgave for os – den største jeg har været med til. Det er helt sikkert en meget klar blåstempling af Kai Thor,” siger direktør Mark Blæsbjerg i en pressemeddelelse.

Erfaring fra IKEA-byggerier

Kai Thor har god erfaring i at servicere håndværkere i større byggeprojekter. Således stod de også for catering på IKEAs byggerier i både Odense og Aalborg.

Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel glæder sig over, at Facebooks ankomst til Odense skaber flere arbejdspladser i lokalområdet.

“Facebooks valg af Odense som hjemsted for sit nye datacenter er i sig selv en blåstempling af den kæmpe udvikling, vores by gennemgår i disse år.

Det vigtigste for mig er, at vi som by formår at udnytte denne mulighed for at få ledige i job, og derfor glæder det mig meget, at byggeriet allerede nu kaster lokale arbejdspladser af sig også uden for byggepladsen,” siger Peter Rahbæk Juel i pressemeddelelsen.

Del artikel

Andre læser også