ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fantastisk musiknyhed: Ikonisk rockband kommer til Odense næste sommer

Af Morten Hopballe

På listen over ikoniske rockbands er der ikke mange, der overstråler Guns N’ Roses, så der bliver utvivlsomt rift om billetterne, når rocklegenderne onsdag 6. juni 2018 kommer tilbage til Danmark og spiller på Dyrskuepladsen i Odense.

Største koncert på Fyn nogensinde

Det sker som en del af deres succesfulde ”Not In This Lifetime Tour”, hvor der netop er blevet tilføjet yderligere 18 shows på europæisk jord – blandt andet et i Odense, som bliver den største enkeltstående koncert på Fyn nogensinde. Derfor er begejstringen også stor hos JVB LIVE og Culture-Club, der i samarbejde med LiveNation præsenterer Guns N’ Roses på Dyrskuepladsen:

”Vi er virkelig stolte over, at vi kan præsentere Guns N’ Roses, som er et af verdens allerstørste og mest indflydelsesrige rockbands. Det ser ud til at blive den største koncert nogensinde på Fyn, og det understreger, at det nye JVB LIVE og Culture-Club mener det alvorligt, når vi siger, at vi vil lave ting, der ikke tidligere er set i Odense eller på Fyn,” siger Hans Thomsen, direktør i Culture-Club, og fortæller, at den første del af Guns N’ Roses’ europæiske ”Not In This Lifetime Tour” solgte flere end en million billetter og blev årets mest succesfulde turné.

Hovedværket er et af historiens bedst sælgende

Los Angeles-bandet Guns N ‘Roses blev dannet i 1985, og to år senere udkom deres hovedværk, ”Appetite for Destruction”, der med mere end 30 millioner solgte eksemplarer er et af musikhistoriens mest solgte albums. Af de originale medlemmer er Axl Rose (vokal), Slash (guitar) og Duff McKagan (bas) med på Dyrskuepladsen, hvor Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (guitar), Frank Ferrer (trommer), og Melissa Reese (keyborard) gør dem følge.

“Odenseanerne kan glæde sig til et brag af en rockkoncert med Axl Rose og Slash i spidsen for rockklassikere som ”Welcome to the Jungle”, ”Sweet Child o’ Mine” og ”Paradise City”. Og vurderet ud fra deres show i Parken i sommer, så er det rocklegender i absolut topform, der går på scenen på Dyrskuepladsen næste sommer,” siger Hans Thomsen.

Billetsalget starter næste torsdag

Anden halvdel af Guns N’ Roses’ Europa-turné indledes 3. juni 2018 i Berlin og bringer blandt andet bandet til Firenze, Paris, Madrid, Oslo, Göteborg og historiens første optræden i Estland.

Billetsalget til Guns N’ Roses starter torsdag 16. november kl. 10.00 via www.livenation.dk og www.ticketmaster.dk. Der bliver plads til 40.000 mennesker på Dyrskuepladsen.

Del artikel

Seneste nyt