Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fantastisk nyhed: Kæmpe gaming-event vender retur til Odense i 2020

Af Michael Qureshi
Foto: ODINCON
Foto: ODINCON

Odense Congress Center vil igen i 2020 danne ramme om et af Nordeuropas største gaming-events, ODINCON.

Det oplyser Odense Sport & Event i en pressemeddelelse.

Tidligere har det store gaming-event været placeret i december, men nu rykkes det i stedet til et par dage i efteråret.

2019-udgaven af Odincon blev da også den hidtil største med 26.000 gæster og store spilfirmaer som Playstation, Nintendo og Activision, der også slog vejen forbi.

Millionpræmie på spil

Og det efterlader en tro på potentialet i en stor messe, hvor man kombinerer en turnerning i CS:GO med en millionpræmie på højkant og så et stort udstillingsområde med det nyeste indenfor spil og gadgets.

“Nogle gange skal man smede, mens jernet er varmt, og efter at have evalueret på sidste års arrangement kan vi tydeligt mærke på både udstillere og gæster, at de er mere end klar på et Odincon i 2020.

Vi har hele tiden set et stort potentiale i at have en gaming-messe i internationalt format i Odense, og vi er derfor ualmindeligt glade for, at vores partnere har lyst til at bygge videre på den fælles succes,” fortæller Enrico Augustinus, administrerende direktør i Odense Sport & Event, der ejer Odense Congress Center.

Foto: ESL Pro Gaming League.

Glade for samarbejdet

Hos verdens største e-sportsvirksomhed, tyske ESL, der står bag serien af de største turneringer, ser også frem til at komme tilbage.

“Partnerskabet med Odense Sport & Event har været en stor oplevelse for os, og det har været fantastiske og udsolgte e-sportsevents.

Vi er glade for at kunne samarbejde på nye projekter igen og takker det passionerede danske e-sportsmiljø for deres fortsatte støtte,” fortæller Ulrich Schulze, Senior Vice President Product ved ESL.

I 2018 vandt Astralis hovedturneringen her i Odense, mens man i 2019 glippede finalen. Nu satser man på, at der igen bliver dansk triumf i 2020.

Man har dog valgt at rykke ODINCON til lidt tidligere på året.

“Efteråret er reelt en bedre timing. Det betyder, at udstillerne kan fokusere alle ressourcer på messen i stedet for at skulle håndtere julesalget samtidig. Og for gæsterne tager det noget af travlheden ud af december,” forklarer Enrico Augustinus.

Del artikel

Andre læser også