Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fart på: Seks vanvidsbilister snuppet af politiets kameraer

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Rigspolitiet
Foto: Rigspolitiet

Den seneste måned er seks vanvidsbilister blevet afsløret af Fyns Politis ATK fartkontroller. Fire i Odense og to i Søndersø. Alle kørte i bymæssig bebyggelse over dobbelt så hurtigt som tilladt.

Fyns Politis ATK kameraer har linserne rettet effektivt mod bilister, der ikke kan finde ud af at lette foden fra speederen, men i stedet kører med livsfarlige hastigheder i bymæssig bebyggelse.

  • Den 19. december klokken 20.15 blev en bilist blitzet i Havnegade i Odense med en hastighed på 110 km/t på en 50km/t strækning.
  • Den 19. december klokken 16.55 blev en bilist blitzet i Havnegade i Odense med en hastighed på 104 km/t på en 50 km/t strækning.
  • Den 15. december klokken 16.37 blev en bilist blitzet på Østerbro i Odense med en hastighed på 105 km/t på en 50 km/t strækning
  • Den 4. december klokken 15.52 blev en bilist blitzet på Maderupvej i Søndersø med en hastighed på 110 km/t på en 50 km/t strækning.
  • Den 4. december klokken 13.27 blev en bilistblitzet på Maderupvej i Søndersø med en hastighed på 106 km/t på en 50km/t strækning.
  • Den 18. november klokken 20.51 blev en bilist blitzet på Østerbro i Odense med en hastighed på 113 km/t på en 50 km/t strækning

”Vi synes, det er voldsomt, at vi i løbet af så relativt kort tid har målt hele seks bilister, der midt i bymæssig bebyggelse kører så meget for hurtigt.

Vi ved jo desværre, at det kan koste liv, når der bliver kørt så stærkt. Der skal bare så uendelig lidt til”, siger politikommissær Preben Ingemansen fra Fyns Politi.

I Odense er der i øjeblikket ekstra fokus på vanvidskørsel, fordi det er et område, der over nogle måneder har været særlige udfordringer med. Men Fyns Politi laver selvfølgelig hastighedsmålinger rundt i hele politikredsen.

”Ja, man skal ikke vide sig sikker. Vores opgave er at kontrollere, at hastighedsgrænserne bliver overholdt.

De er der jo netop for, at det skal være så sikkert som over hovedet muligt at færdes i trafikken. Derfor kan vores ATK kameraer dukke op alle steder, og vores politipatruljer er selvfølgelig også opmærksomme på, om hastighedsgrænserne bliver overholdt.

Så let nu den fod fra speederen”, siger Preben Ingemansen.

De seks bilister kan se frem til en ubetinget frakendelse af kørekortet samt en bøde på 6.000 kroner.

Del artikel

Andre læser også