Farvel til flisepest: Med Nanostone får du hurtigt og let en smuk terrasse

Skrevet af: Jens Erik Møller

Er der noget bedre end at sidde i haven med et glas rosé eller en kold øl, når sommersolen skinner? Næppe.

Men der skal mere end kølig rosé og kolde øl til at gøre grillhyggen eller de lyse aftener på terrassen helt perfekt.

For er der noget, der kan ødelægge den gode stemning, så er det de små grågrønne pletter og blomsterlignende plamager, som viser sig på fliserne efterhånden som årene går. De er ikke noget kønt syn.

Flisepesten kan med rette kaldes enhver haveejers største skræk.

Og der er noget der tyder på, at de danske haveejere for alvor har taget kampen op mod de grågrønne pestpletter.

I hvert fald har Danmarks førende firma indenfor fliserens, Nanostone , haft et helt vildt forår.

”Vi er vækstet hvert år, siden vi startede for 12 år siden, men i år er det helt vildt. Vi har haft en vækst på 50 procent i forhold til 2019,” fortæller ejer Nicklas Christensen til MigogOdense.

Nanostone kører endda med 25 % rabat på rensning og behandling af terrasse og altan lige nu. Det kan du læse mere om her.

Her kan du tydeligt se, hvor Nanonstone som en test har behandlet et område

Gik helt amok under Corona

Og han er ikke i tvivl om, at det skyldes coronavirussen.

”Vi har været i gang siden februar, men det gik helt amok, da coronaen kom. Jeg tror, det er fordi folk har siddet hjemme på terrassen og har indset, at ferien skal holdes hjemme i år. Så nu hvor havemøblerne for alvor er kommet frem, så vil man også gerne have en pæn terrasse,” siger Nicklas.

Det har også betydet, at man hos Nanostone har udvidet kapaciteten og ansat flere folk. Så selvom der er ekstremt mange kunder i år, så er ventetiden stadig max 10 dage, forsikrer Nicklas.

Så er din terrasse ramt af flisepest, så kan sommeren altså stadig nå at reddes.

Herregårdsfliser før

 

Herregårdsfliser efter

”Vi udvikler løbende vores produkt”

Nanostone er de største i Danmark, når vi taler om rensning og imprægnering af fliser med den såkaldte nanostone-teknik.

”Vi startede i 2008, da vi kunne se en stigende tendens med flisepest i Danmark, og siden er det bare blevet mere og mere udbredt på grund af varmere vintre,” fortæller Nicklas.

Alene dette forår har lidt over 5000 husstande allerede fået hjælp af Nanostone i kampen mod flisepesten, og ifølge Nicklas gør man meget for at forblive de bedste.

Det er da heller ikke bare en hurtig vask af fliserne, som Nanostone tilbyder.

”Vi leverer en færdig ydelse, der ikke bare indeholder en rensning, men også en efterfølgende imprægnering med et særligt skumprodukt. Vi har udviklet på teknologien og udførelsen, lige siden vi startede, og efter mange års erfaring ved vi, hvad der virker. Derfor kan vi nu også tilbyde 15 års garanti – forudsat at man får et årligt servicetjek.”

Men for Nanostone handler det om meget mere end rensning og imprægnering, det handler om service.

”Det er en samlet service, hvor vi selvfølgelig også rydder op efter os. Ja, vi pudser sågar vinduerne bagefter,” som Nicklas formulerer det.

”Vi gør meget ud af at lytte til kunderne for at høre, hvordan vi kan gøre vores produkt bedre, hvad der kan give prikken over i’et. Det er vigtigt, at vi leverer en service på alle parametre.”

Det er da heller ikke blot private haveejere, som booker Nanostone. Også mange boligforeninger og erhvervskunder, har fundet ud af, at hvad Nanostone tilbyder. Blandt dem er Middelfart Sparekasse.

Forebygger også

Ifølge Nicklas, er det ikke kun haveejere med terrasser, hvor fliserne har nogle år på bagen, som kan have nytte af et besøg fra Nanostone. En rensning er nemlig også forebyggende, så hvis man er nybygger, og terrassen blev anlagt sidste sommer, så er det også værd at overveje at ringe efter Nanostone.

”Efter 4-6 år er toplaget på fliserne forsvundet og de bliver mere nubret. Det gør, at de bliver mere modtagelige for angreb af snavs og alger, og skaber betingelser for flisepest. Vores behandling med skumimprægnering gør, at levetiden for ”pæne fliser” forlænges, så det er et sted man gider at være,” forklarer Nicklas.

”Og sørger man selv for at holde fliserne og fugerne fri for mos og fejer efterårets blade væk, så er man nået langt.”

Konkurrence og rabat

Hvis du er bange for, at flisepesten ødelægger sommeren på din terrasse, så har vi her på MigogOdense naturligvis sørget for en konkurrence i samarbejde med Nanostone, hvor du kan vinde den komplette ”Farvel flisepest-pakke”.

Den indeholder rens, algebehandling og nanostone imprægnering af en op til 40 m2. stor terrasse. Har du en større terrasse, så kan du – hvis du vinder – få behandlet de ekstra m2 til en pris på kun 60 kr. pr. m2. Du deltager inde på MigogOdenses Facebook-side.

Men vil du bare gerne have flisepesten væk med det samme, så husk, at Nanostone netop nu kører med 25 % rabat på rensning og behandling af terrasse og altan lige nu. Det kan du læse mere om her.

Smag mere end 20 forskellige vine: Kom til kæmpe rosé-fest på Nelle’s

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Sommer og rosé hører uløseligt sammen, og selvom det først er 4. september, så er det ikke spor for tidligt at planlægge og booke billet til sommerens bedste og største roséfest.

Også i år holder Nelle’s Filosoffen – lige midt i Munke Mose og lige ved åen – nemlig kæmpe roséfest, hvor du bliver forkælet med lækker vin og god musik.

Du vil opleve et rosé-univers, som både udfordrer, imponerer og sikkert også overrasker dine rosétørstige smagsløg.

Til roséfesten er der nemlig mulighed for at smage mere end 20 forskellige rosévine, og så er der selvfølgelig lækre snacks og god stemning undervejs.

Roséfesten afholdes fredag 4. september, hvor du fra kl. 17 kan bytte din billet til et smagsglas. Og så er det ellers bare at gå i gang og smage løs frem til kl. 20.

For den karakteristiske lyserøde drik er en meget alsidig genre af vin, som faktisk kan drikkes til alt – fra kød og fisk til dessert eller som en aperitif.

Kan du ikke vente til september, så er der heldigvis også råd for det. Hos Nelle’s har de nemlig timeglas hver dag mellem kl. 17 og 18, hvor der er halv pris på alle vine. Og der er altid rosé på køl.

Billetten koster 349 kr., og du kan læse mere om roséfesten her, hvor du også kan købe billet til sommerens bedste roséfest.

Find det billigste lån 

Skrevet af: Martin Jørgensen

Et billigt lån kan gøre livet lidt lettere i hverdagen. Men det kan være svært at finde lige det lånetilbud, der passer bedst til ens privatøkonomi. Ny sammenligningsplatform gør det muligt for dig at finde ud af, hvilke lån der passer bedst til din privatøkonomi.   

I slutningen af måneden kan det være svært at få pengene til at slå til. Regningerne hober sig langsomt op, og pludselig har man ikke penge til det, man har brug for i hverdagen. Med en ny søgetjeneste fra Bankly kan du finde et lån, der passer til dig.  

Ny sammenligningsplatform til dig 

På bankly.dk kan du bruge en helt ny sammenligningsplatform, hvor du kan se, hvilket lån, der passer allerbedst til dig. Bankly er en ny søgetjeneste, der sammenligner lån fra banker som Resurs Bank, Lånlet, Express Bank og Basisbank, og den finder automatisk det billigste i forhold til dine lånebehov.  

Om det er et forbrugslån, billån eller lån til en lejlighed, så findes der et lån til dig. Du skal bare lige finde det først. Bankly har med glæde hjulpet over 30.000 brugere med at finde et lån, der passer til dem og deres privatøkonomi. Det kan også blive dig. Hos Bankly ønsker vi, at du finder et lån, der giver dig råd til den hverdag du ønsker for dig og din familie. 

Det rette lån til dig 

Hvis du skal låne penge, er det vigtigt, du finder det rette lån til dig. Du har sikkert hørt skrækhistorier om kviklån og rykkerbreve, og gæld har fået et rigtigt dårligt rygte. Men når du optager lån i banken, må du først og fremmest spørge sig selv, hvilket lån du har råd til. Bankly tror på, at alle danskere kan optage et lån, de har råd til. Derfor har de stillet en sammenligningsplatform til rådighed, der hjælper lige præcis med det.  

Du kan søge på lånebeløber og lånetid, og derfra se hvor meget du skal afdrage for om måneden. Det har aldrig været lettere at overskue lån. Så slipper du for at spørge hver enkelt bank på egen hånd, for derefter at sætte dig hjem med lommeregneren og vurdere hver enkelt tilbud med, hvad der er billigst og bedst for dig eller ej. Bankly gør simpelthen det besværlige arbejde for dig.  

Få råd til det du har lyst til 

Savner du også at pleje parforholdet med en fin middag i ny og næ? Eller hvad med at invitere børnene i Legoland henover sommeren? Det koster penge at hygge sig sammen, og derfor kan et billigt lån gennem vores sammenligningstjeneste være en løsning for dig. Børnene, hustruen eller ægtemanden vil elske dig for det.  

Det kan også være, du står og skal renovere din lejlighed. Det flyder over med ting, der skal ordnes, og det går hårdt ud over din økonomi, for når du først er gået i gang, så hober udgifterne sig bare op. Her kan et billigt lån sagtens være en løsning på dine problemer. Bankly ønsker med deres søgetjeneste at hjælpe dem, der har behov for det med billige lån, de har råd til.  

Ansøg gratis om billigt lån 

Når du først har fundet et lån, der passer til din privatøkonomi, så kan du via vores sammenligningsplatform ansøge lån. Du udfylder bare en ansøgning hos Bankly, så tager de sig af besværet med bankerne. Det har aldrig været enklere at låne penge på en sund og ansvarlig måde, og det ønsker de selvfølgelig at hjælpe dig i gang med.   

De giver dig samtidig fuldt overblik over, hvad du betaler for. Vi sætter dig ind i alle vilkår, renter, gebyrer og alt det, der står med småt, så du slipper for at bekymre dig, om du nu også har optaget et lån, der passer bedst til dig. Bankly giver dig de bedste muligheder på et uoverskueligt lånemarked.  

Bankly hjælper dig med alt får lånetilbud til samlelån 

Ønsker du at samle dine lån et enkelt sted, frem for at de er fordelt hos mange forskellige udbydere? Det kan være en dyr fornøjelse at have lån flydende rundt omkring. Klatgæld er aldrig sjovt, og sådan nogle bekymringer sætter sig i alt fra maven til nattesøvnen. Det ønsker Bankly at hjælpe dig med, så du kan leve dit liv, som du ønsker, frem for at føle dig bundet af alle de faste udgifter, der ligger i postkassen om måneden.  

Bankly kan hjælpe dig med samlelån. Med deres sammenligningsplatform kan du finde en bank, der har det bedste tilbud om samlelån til dig. Du kan spare tusindvis af kroner på samlelån hver måned. Når du sender detaljerne til dem, så sørger de for at finde det bedste tilbud til dig. Derfra kan du selv vælge, om du vil gå videre med lånet. Det er gratis og uforpligtende at ansøge, og du kan gøre det i dag. 

 

  

 

 

  

Helt nye områder: Mere end 11.000 nye boliger på vej i det centrale Odense

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Der er brug for flere boliger i Odense, og derfor sætter Odense Kommune nu turbo på boligbyggeriet.

Hvert år frem mod 2032 skal der således bygges 890 boliger fordelt på både lejligheder, rækkehuse, parcelhuse og studieboliger. Altså i alt mere end 11.000 nye boliger de kommende 12 år.

Det skriver Fyens.dk.

De mange ny boliger vil for de flestes vedkomne blive opført i det centrale Odense, og kommunen har ifølge Fyens.dk udpeget områderne Det nye Nørrebro, Østergade, Grønløkkevej-Middelfartvej samt Windelsvej.

Odense Kommune har tidligere vedtaget en lokalplan, der skal sikre Odense et nyt Nørrebro, som skal binde midtbyen og havnen sammen med både erhvervsbyggeri og nye boliger.

Indtil videre er der ingen konkrete byggeplaner, men tanken er, at den gamle postterminal skal jævnes med jorden og dermed give plads til nyt byggeri.

Længere mod øst, er der ifølge Fyens.dk planer om et nyt boligområde ved Østergade, der hvor der i dag ligger Frank Toyota. Ifølge kommunens planer, skal der allerede inden 2023 bygges boliger her.

Mod vest er hjørnet af Grønløkkevej og Middelfartvej ligeledes udset til at huse nye boliger i fremtiden. Dog vil man formentlig ifølge Fyens.dk’s oplysninger først bygge boliger på det område i 2028-31.

Endelig åbner den nye kommuneplan op for byggeri ved Windelsvej. Her har Cervogruppen søgt om at bygge 110 lave boliger samt 170 lejligheder i op til seks etager.