Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Farvel til flisepest: Med Nanostone får du hurtigt og let en smuk terrasse

Af Jens Erik Møller

Er der noget bedre end at sidde i haven med et glas rosé eller en kold øl, når sommersolen skinner? Næppe.

Men der skal mere end kølig rosé og kolde øl til at gøre grillhyggen eller de lyse aftener på terrassen helt perfekt.

For er der noget, der kan ødelægge den gode stemning, så er det de små grågrønne pletter og blomsterlignende plamager, som viser sig på fliserne efterhånden som årene går. De er ikke noget kønt syn.

Flisepesten kan med rette kaldes enhver haveejers største skræk.

Og der er noget der tyder på, at de danske haveejere for alvor har taget kampen op mod de grågrønne pestpletter.

I hvert fald har Danmarks førende firma indenfor fliserens, Nanostone , haft et helt vildt forår.

”Vi er vækstet hvert år, siden vi startede for 12 år siden, men i år er det helt vildt. Vi har haft en vækst på 50 procent i forhold til 2019,” fortæller ejer Nicklas Christensen til MigogOdense.

Nanostone kører endda med 25 % rabat på rensning og behandling af terrasse og altan lige nu. Det kan du læse mere om her.

Her kan du tydeligt se, hvor Nanonstone som en test har behandlet et område

Gik helt amok under Corona

Og han er ikke i tvivl om, at det skyldes coronavirussen.

”Vi har været i gang siden februar, men det gik helt amok, da coronaen kom. Jeg tror, det er fordi folk har siddet hjemme på terrassen og har indset, at ferien skal holdes hjemme i år. Så nu hvor havemøblerne for alvor er kommet frem, så vil man også gerne have en pæn terrasse,” siger Nicklas.

Det har også betydet, at man hos Nanostone har udvidet kapaciteten og ansat flere folk. Så selvom der er ekstremt mange kunder i år, så er ventetiden stadig max 10 dage, forsikrer Nicklas.

Så er din terrasse ramt af flisepest, så kan sommeren altså stadig nå at reddes.

Herregårdsfliser før

 

Herregårdsfliser efter

”Vi udvikler løbende vores produkt”

Nanostone er de største i Danmark, når vi taler om rensning og imprægnering af fliser med den såkaldte nanostone-teknik.

”Vi startede i 2008, da vi kunne se en stigende tendens med flisepest i Danmark, og siden er det bare blevet mere og mere udbredt på grund af varmere vintre,” fortæller Nicklas.

Alene dette forår har lidt over 5000 husstande allerede fået hjælp af Nanostone i kampen mod flisepesten, og ifølge Nicklas gør man meget for at forblive de bedste.

Det er da heller ikke bare en hurtig vask af fliserne, som Nanostone tilbyder.

”Vi leverer en færdig ydelse, der ikke bare indeholder en rensning, men også en efterfølgende imprægnering med et særligt skumprodukt. Vi har udviklet på teknologien og udførelsen, lige siden vi startede, og efter mange års erfaring ved vi, hvad der virker. Derfor kan vi nu også tilbyde 15 års garanti – forudsat at man får et årligt servicetjek.”

Men for Nanostone handler det om meget mere end rensning og imprægnering, det handler om service.

”Det er en samlet service, hvor vi selvfølgelig også rydder op efter os. Ja, vi pudser sågar vinduerne bagefter,” som Nicklas formulerer det.

”Vi gør meget ud af at lytte til kunderne for at høre, hvordan vi kan gøre vores produkt bedre, hvad der kan give prikken over i’et. Det er vigtigt, at vi leverer en service på alle parametre.”

Det er da heller ikke blot private haveejere, som booker Nanostone. Også mange boligforeninger og erhvervskunder, har fundet ud af, at hvad Nanostone tilbyder. Blandt dem er Middelfart Sparekasse.

Forebygger også

Ifølge Nicklas, er det ikke kun haveejere med terrasser, hvor fliserne har nogle år på bagen, som kan have nytte af et besøg fra Nanostone. En rensning er nemlig også forebyggende, så hvis man er nybygger, og terrassen blev anlagt sidste sommer, så er det også værd at overveje at ringe efter Nanostone.

”Efter 4-6 år er toplaget på fliserne forsvundet og de bliver mere nubret. Det gør, at de bliver mere modtagelige for angreb af snavs og alger, og skaber betingelser for flisepest. Vores behandling med skumimprægnering gør, at levetiden for ”pæne fliser” forlænges, så det er et sted man gider at være,” forklarer Nicklas.

”Og sørger man selv for at holde fliserne og fugerne fri for mos og fejer efterårets blade væk, så er man nået langt.”

Konkurrence og rabat

Hvis du er bange for, at flisepesten ødelægger sommeren på din terrasse, så har vi her på MigogOdense naturligvis sørget for en konkurrence i samarbejde med Nanostone, hvor du kan vinde den komplette ”Farvel flisepest-pakke”.

Den indeholder rens, algebehandling og nanostone imprægnering af en op til 40 m2. stor terrasse. Har du en større terrasse, så kan du – hvis du vinder – få behandlet de ekstra m2 til en pris på kun 60 kr. pr. m2. Du deltager inde på MigogOdenses Facebook-side.

Men vil du bare gerne have flisepesten væk med det samme, så husk, at Nanostone netop nu kører med 25 % rabat på rensning og behandling af terrasse og altan lige nu. Det kan du læse mere om her.

Del artikel

Andre læser også