MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bedste nyhed i 2022: Årets første fastelavnsboller er på vej

Af Stine Kjølby Christensen

Julen er slut. Nytår er slut. Vi troede lige, at vi kunne nå et lille åndedrætskursus før næste højtid stod for døren – men sådan skulle det ikke være.

Årets første fastelavnsfejring står nemlig for døren inden længe, og der er selvfølgelig intet mindre end tale om Lagkagehusets legendariske fastelavnsboller.

Ifølge Lagkagehuset spiste vi sidste vinter fastelavnsboller som aldrig før; faktisk i så høj grad, at hver anden dansker i 2021 mødtes om de søde boller. Det giver en stigning på 13 pct på blot 4 år.

Bedre end nogensinde

På torsdag den 6. januar er det blevet tid igen, og de skulle endda være bedre end nogensinde:

“Vi har glædet os utrolig meget til at sætte vores fastelavnsboller på hylderne igen.

Vi har brugt det seneste år på at perfektionere vores smagfulde og farverige gammeldags- wienerbrøds- og flødeskumsfastelavnsboller, og vi håber, at vores gæster kommer til at tage rigtig godt imod dem igen i år, fortæller Palle Wiby Sørensen, der er Innovationskonditor hos Lagkagehuset og fortsætter:

“Som noget nyt i år kan vi præsentere vores helt nye svensk-inspirerede Semla for vores gæster. En blød fastelavnsbolle med kardemommecreme, sød mandelmasse og masser af flødeskum.”

Masser af lækre varianter

Hos Lagkagehuset kan man foruden den nye Semla vælge mellem tre forskellige slags fastelavnsboller.

Den gammeldags fastelavnsbolle, der bages på en bløddej med remonce og chokolade. Bollen bliver slutvis pyntet med mørk glasur på toppen.

Wienerbrødsfastelavnsbollen med enten creme eller hindbær, samt flødefastelavnsbollen, der fås med hindbær & Sarah Bernhardt, blåbær & nougat, mokka & saltkaramel, rabarbercreme eller vaniljecreme.

I Odense kan du købe fastelavnsbollerne fra på torsdag i hhv. Vestergade, Vestre Stationsvej, Dalum og Mågebakken Meny.

Kan du slet ikke vente med at få bestilt fastelavnsbollerne, så kan de allerede nu forudbestilles i Lagkagehusets populære app, så du undgår at stå i kø på selve dagen.

Del artikel

Andre læser også