MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fastelavnssjov i ODEON: Fedt program for store og små

Af Mads Aagurd

Traditionen tro åbner det fynske kulturhus igen dørene til et brag af en fastelavnsfest. Glæd dig til et par hyggelige timer i Café ODEON Social, hvor der er plads til alle.

Festen vil blandt andet byde på livemusik fra caféscenen, der vil blive slået katten af tønden, og så vil der naturligvis være præmier for bedste udklædte.

Der skal kæmpes om det allersidste bræt, når ODEON står for en gang ’katten af tønden’, og mon ikke der også skal krones en kattekonge og –dronning?

I ODEON bliver alle børn delt op i aldersgrupper, så der både vil være plads til de helt små og de større superhelte med lidt mere kraft i svingarmen.

Kåring af bedste udklædning og fede præmier

Uanset om du skal klædes ud som din yndlingssuperhelt, insekt eller måske dit største rock-idol, så er det her festen, hvor du får lov til at gå helt amok med udklædningen.

Og det kan godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af outfittet – uanset om du er barn eller voksen. Dagen afsluttes med kåring af den mest gennemførte udklædning, og der vil være lækre præmier til både voksne og børn.

Børnekoncert med Fibbe og Snorre

Ingen fest uden god musik. Det vil Fibbe og Snorre sørge for, når de giver koncert fra caféscenen i Café ODEON Social. Børn og barnlige sjæle vil få en musikalsk oplevelse med sange, lege og gode rytmer.

Det får du

I prisen får du fastelavnsbolle, deltagelse i tøndeslagning – herunder kåring af årets kattedronninger og kattekonger, børneunderholdning med sang og musik.

Der vil ligeledes være en slikpose samt muligheden for at vinde fede præmier, når årets bedste udklædninger kåres – både blandt voksne og børn.

Køb din billet her.

Dato: Søndag den 11. februar

Tid: 10.00-12.00

Pris: 100 kroner

Sted: Café ODEON Social

Del artikel

Andre læser også