Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Udsolgt på rekordtid: Nu lander Faxe Kondi Champagnen i butikkerne

Af Redaktionen

Salget af Faxe Kondi Bobler har overgået alle forventninger hos Royal Unibrew.

I denne uge bliver den festlige jubilæumsflaske tilgængelig i dagligvarehandlen.

Der var spænding om modtagelsen, da Faxe Kondi i forbindelse med deres 50-års jubilæum i foråret lancerede Faxe Kondi Bobler i en festlig champagneflaske på en række restauranter og cafeer.

Danskerne har dog i den grad taget flasken til sig. De 40.000 flasker blev udsolgt på mindre end en måned, og opslag om den gik viralt på sociale medier.

Har taget 100 kr. for en flaske

Nu kommer flasken så til salg i dagligvarehandlen fra uge 36.

“Der har været så stor efterspørgsel, at der er online specialbutikker, der har taget op til hundrede kroner for en flaske.

Nu glæder vi os til at kunne fejre med endnu flere danskere, når vi sender 500.000 flasker bredt ud i dagligvarehandlen,” siger Rasmus Kobbersmed.

Den vejledende pris i butikkerne er 30 kroner.

Grøn nostalgi

Udover den nye indpakning vil Faxe Kondi Bobler også vække genkendelsens glæde hos flere gamle Faxe Kondi-forbrugere. For første gang siden 2007 er den klassiske grønne farve nemlig tilbage i flasken.

“Vi kan se, at den vækker enorm nostalgi hos mange af vores kunder. Vores mange inkarnerede fans taler om flasken, farven og smagen som i gamle dage. Og rigtig mange har taget jubilæumsflasken til sig når der er noget der skal fejres,” siger Rasmus Kobbersmed.

Flasken er tænkt som en fejring af Faxe Kondis jubilæum, men hvis succesen fortsætter, så kan flasken også være at finde på markedet efter 2021.

Fakta om 50 år med Faxe Kondi 

  • Produktet blev udviklet i samarbejde med sportsmanden og lægen Knud Lundberg – der i øvrigt er den eneste dansker nogensinde, der har været på tre landshold på én gang: Fodbold, håndbold og basketball
  • Inden Faxe Kondi fik sit kendte navn, hed den Koral kondi fra 1971 til 1976
  • Kendskabet til Faxe Kondi er fra start blevet udbredt gennem sponsering af sport og brug af danske sportsstjerner i markedsføringen, særligt inden for fodbold. I dag sponserer Faxe Kondi blandt andet 7 superligaklubber
  • Koblingen til sport kom også til udtryk i selve navnet Faxe Kondi og i sloganet ”Ekstra brændstof til hjerne og muskler”
  • Faxe Kondi blev indtil slutningen af 1990’erne solgt i grønne ølflasker
  • I 2020 blev der i alt solgt 57.676.000 liter Faxe Kondi i Danmark
  • Af dem var 15.789.700 liter sukkerfri. De sukkerfri Faxe Kondi tegner sig i dag for 40 procent af salget

Del artikel

Andre læser også