Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fedtfrysning – virker det?

Af Annoncør

Fedtfrysning er blevet en eftertragtet behandling i de sidste par år for dem, der kæmper med uønsket fedt på kroppen. Det er særligt populær i dag, hvor mange prøver at komme af med de ekstra kilo, som de har taget på under coronalockdown. I denne artikel gennemgås der, hvad fedtfrysning er, og om fedtfrysning egentlig virker.

Annoncørbetalt indhold leveret af; nage.dk

Fedtfrysning – det virker således

Det er vigtigt at pointere, at en fedtfrysningsbehandling ikke vil hjælpe med at adressere de problemer, du kan have med din diæt. Fedtfrysning er præcis, som det lyder. Fedt bliver frosset i en vis mængde tid med det formål, at fedtcellerne skal reduceres. Virker det fedtfrysning overhovedet så, kan man spørge om? Det gør det, da resultaterne efter en behandling er en reducering af fedtcellerne på det valgte område på 20-25 %. Det skyldes, at det videnskabeligt er blevet påvist, at kulde har en effekt på fedtdepoterne. 

Fedtfrysning er en ikke-kirurgisk behandling, der hurtigt har taget fart og kan ses som et alternativ til fedtsugning. Fremgangsmåden ved en fedtfrysningsbehandling foregår ved hjælp af teknologien CoolSculpting, der ved hjælp af håndtag påsættes på det valgte område, hvorefter det nedkøler fedtcellerne. Kulden har ikke en påvirkning på ens hud, man skal derfor ikke frygte at få frostskader. Kulden påvirker kun fedtcellerne på det enkelte område. Behandlingen gør ikke ondt. Man kan dog godt mærke en lidt prikkende fornemmelse på det lokale områder i de første fem til otte minutter af behandlingen, herefter vil man ikke mærke noget. Behandlingen kan tage mellem 35 til 75 minutter alt afhængig af, hvor man bliver behandlet.

Fedtfrysning i Danmark

Hvis man gerne vil have en fedtfrysningsbehandling i Danmark, skal man sørge for at søge råd og behandling hos en autoriseret klinik. CoolSculpting er den teknologi, der er mest anvendt indenfor fedtfrysning. Det er sikkerhedsgodkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA. Det er også godkendt herhjemme, hvor det er blevet anvendt i over 10 år af kosmetiske klinikker. På verdensplan er der mere end syv millioner af kunder, der er er blevet behandlet gennem tiden.

Der er over 174 kosmetiske klinikker i Danmark. Man kan derfor få fedtfrysning i Odense, København, Vejle og de fleste andre storbyer i Danmark. Priserne på en fedtfrysningsbehandling er mellem 4.500 -10.500 kroner. Inden en fedtfrysningsbehandling skal man altid til en konsultation, hvor der vil blive vurderet om, man har tilstrækkelig nok fedt på kroppen til behandlingen. Der gøres ved, at fedtet bliver målt.

Del artikel

Andre læser også