Femte år i træk: Warehouse Festival rammer Odense på lørdag

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Warehouse Festival.
Warehouse Festival.

På lørdag afholdes endagsfestivalen Warehouse Festival for femte år i Odense. Her vil nogle af landets største artister og DJ’s inden for den elektroniske musikscene spille i alt tre fede scener op.

“Warehouse startede i 2013 som et projekt for at give de mange studerende i Odense og på Fyn et anderledes kulturelt tilbud. De første tre år blev festivalen afviklet i de store gamle lokaler i DOK5000 på havnen. Men sidste år blev Warehouse afviklet på Slagterigrunden (Rugårdsvej 5, 5000 Odense C), og det er også der, festivalen finder sted i år.

20 forskellige DJs er booket

Warehouse åbner op for semesterstart, når de studerende vender tilbage fra sommerferie med over 20 forskellige DJ’s og studievenlige priser,” siger Jonas Bäckström, der er arrangør af festivalen.

Lineup

Arrangørerne bag dette års Warehouse har endnu engang sørget for et fedt lineup. Blandt de største navne er Faustix, Nonsens og JUST KIDDIN.

“Danske Faustix fik sidste år sit store gennembrud med singlerne “Come Closer” og “Don’t U Worry”, der nu er tæt på 20 millioner streams på Spotify. Derudover blev han sidste år nomineret til en DMA.

De tre bornholmere, der til sammen udgør Nonsens, har haft et vanvittigt 2016 og 2017. De lukkede bl.a. Red Bull Music Academy Stage på Nørrebrogade til Distortion Nørrebro med et brag, og så blev deres remix af M.I.A.’s ”Bad Girls” samlet op af Jay-Z’ Roc Nation label.

Britiske JUST KIDDIN er et meget aktuelt navn lige nu, og deres musik bliver spillet nærmest hver uge på BBC RADIO ONE, som er den radio, der er mest trendsættende i verden indenfor elektronisk musik,” siger Jonas Bäckström.

Udover de to ovenstående artister kommer også Kant, AXRG, Christian Nielsen, Sebastian Wibe, Spyker, Milo S., Zookeepers, Skott, Katia Nathalie, Nick Kaniak, Blanko, Dubstarr, No Ry, Affekt, Bolo, Rasmus Uhre, Frederik Thode og Loch&Load.

Faustix.

Herunder ser du programmet og spilletiderne for Warehouse Festival samt et overblik over området omkring Slagterigrunden.

Warehouse Festival program og spilletider.

Billetten koster 125 kr. og kan købes her.

Fejrer 160 års fødselsdag: Albani inviterer til gratis brunsviger og jubilæumsøl

Skrevet af: Redaktionen
De to nye øl fra Albani
De to nye øl fra Albani

Er der noget, vi er stolte af her i Odense, så er det OB, Albani og brunsvigeren.

Så det giver sig selv, at Albani skal fejres, når man officielt fejrer 160 års fødselsdag om små tre uger.

Den 7. november 1859 satte Theodor Schiøtz den første bryg over på Albani og grundlagde dermed det der skulle blive fynboernes foretrukne bryggeri i generationer.

Det fejres selvfølgelig på nøjagtig samme dato, her 160 år senere, hvor Albani Bryggerierne inviterer til gratis brunsviger og jubilæumsøl.

Det hele foregår torsdag den 7. november 2019 kl. 16.00 – 21.00 på Anarkist – Beer & Food Lab.

Gratis brunsviger, rundvisning og ølsmagning

Her er der gratis fødselsdagsbrunsviger til de 300 første gæster samt en jubilæumsøl. Derudover kan man for en 50’er komme med på en eksklusiv rundvisning på Albani, hvor billetten naturligvis også inkluderer en valgfri øl.

Fødselsdagen rundes af en med en spændende ølsmagning, som man også kan deltage i for en rund 50’er.

Ølsmagning med brygmester Daniel Bjørk fra kl. 19.00 – 21.00: Daniel tager jer med på en smagfuld rejse ud i nørderi om øl, når han dykker ned i Albanis jubilæumsbryg, Anarkists og øllets historie samtidig med, at der smages på et udvalg af spændende øl brygget på bryggeriet i Odense.

Arrangørerne melder om begrænsede antal pladser.

Du kan booke plads til rundvisning via dette link

Du kan booke plads til ølsmagning via dette link

Udsolgt i flere byer: Lars Hjortshøj kommer til Odense med nyt one-man show

Skrevet af: Michael Qureshi

Lars Hjortshøj har rundet de 50 år, og er ikke længere tv-vært i bedste sendetid.

Men han har stadig et brandvarmt navn, hvilket man kan se på billetsalget til hans nuværende Danmarksturné.

Hjortshøj er rundt i hele landet med sit nye One-man show “Plan B”, hvor der er udsolgt i byer som Aalborg, Esbjerg og i København.

I november kommer den erfarne komiker så til Odense over to dage på Magasinet. Det sker fredag d. 19. november og lørdag d. 20. november, og der er stadig billetter i salg til showet.

Har solgt huset og købt sportsvogn

Hjortshøj er de seneste år især kendt for sin rolle i Klovn-serien samt filmene af samme titel.

Lars Hjortshøj har en Plan B. Et show der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet.

Siden dengang har Lars rundet de 50, børnene er gamle nok til at forlade reden, han har solgt huset, aflivet katten, købt sportsvogn og natklub – og er helt klar til et storbyliv i sus og dus.

Nu skal han bare lige have forklaret børnene, at de er gamle nok til at flytte hjemmefra! Hvis ikke det lykkes, så har Lars Plan B klar.

“Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis.

Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet.

Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet,” siger Lars Hjortshøj om hele temaet for showet.

Hvad: Lars Hjortshøj – Plan B
Hvornår: Fredag d. 22. november og lørdag d. 23. november
Hvor: Magasinet
Billetter her

Scor billige bøger: To dage med kæmpe bogsalg på Hovedbiblioteket

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Nu hvor mørket er begyndt at sænke sig og temperaturen har vendt sig til den køligere side, er der ikke noget bedre end at putte sig godt ned i sofaen med en god bog og en kop te.

Eller måske har du brug for studiebøger, men SU’en trækker altid tænder ud hver måned. Så kan du snart score billige bøger her i Odense.

For mangler du lidt udvalg i bogreolen, er det med at komme afsted til Odense Hovedbiblioteks store bogsalg i i Borgernes Hus fra fredag den 8. november til lørdag den 9. november.

Kæmpe udvalg i vente

Der vil både være bøger, CD’er og tidsskrifter at vælge mellem til ekstremt lave priser:

  • Bog: 5 kr. pr. stk.
  • CD: 5 kr. pr. stk.
  • Tidsskrifter: 1 kr. pr. stk.

Odense Hovedbibliotek gør opmærksom på, at betaling skal ske via MobilePay eller med kontanter.

Hvad: Bogsalg
Hvor: 1. sal på Hovedbiblioteket i Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C
Hvornår: Fredag 8. november, 14.00-20.45, og lørdag 9. november, 10.00-15.45