MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Femte år i træk: Warehouse Festival rammer Odense på lørdag

Af Betina Vestergård Jepsen
Warehouse Festival.
Warehouse Festival.

På lørdag afholdes endagsfestivalen Warehouse Festival for femte år i Odense. Her vil nogle af landets største artister og DJ’s inden for den elektroniske musikscene spille i alt tre fede scener op.

“Warehouse startede i 2013 som et projekt for at give de mange studerende i Odense og på Fyn et anderledes kulturelt tilbud. De første tre år blev festivalen afviklet i de store gamle lokaler i DOK5000 på havnen. Men sidste år blev Warehouse afviklet på Slagterigrunden (Rugårdsvej 5, 5000 Odense C), og det er også der, festivalen finder sted i år.

20 forskellige DJs er booket

Warehouse åbner op for semesterstart, når de studerende vender tilbage fra sommerferie med over 20 forskellige DJ’s og studievenlige priser,” siger Jonas Bäckström, der er arrangør af festivalen.

Lineup

Arrangørerne bag dette års Warehouse har endnu engang sørget for et fedt lineup. Blandt de største navne er Faustix, Nonsens og JUST KIDDIN.

“Danske Faustix fik sidste år sit store gennembrud med singlerne “Come Closer” og “Don’t U Worry”, der nu er tæt på 20 millioner streams på Spotify. Derudover blev han sidste år nomineret til en DMA.

De tre bornholmere, der til sammen udgør Nonsens, har haft et vanvittigt 2016 og 2017. De lukkede bl.a. Red Bull Music Academy Stage på Nørrebrogade til Distortion Nørrebro med et brag, og så blev deres remix af M.I.A.’s ”Bad Girls” samlet op af Jay-Z’ Roc Nation label.

Britiske JUST KIDDIN er et meget aktuelt navn lige nu, og deres musik bliver spillet nærmest hver uge på BBC RADIO ONE, som er den radio, der er mest trendsættende i verden indenfor elektronisk musik,” siger Jonas Bäckström.

Udover de to ovenstående artister kommer også Kant, AXRG, Christian Nielsen, Sebastian Wibe, Spyker, Milo S., Zookeepers, Skott, Katia Nathalie, Nick Kaniak, Blanko, Dubstarr, No Ry, Affekt, Bolo, Rasmus Uhre, Frederik Thode og Loch&Load.

Faustix.

Herunder ser du programmet og spilletiderne for Warehouse Festival samt et overblik over området omkring Slagterigrunden.

Warehouse Festival program og spilletider.

Billetten koster 125 kr. og kan købes her.

Del artikel

Seneste nyt