MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fest i Kongens Have bliver endnu federe: Køb billetter til D-A-D, Søs Fenger og TV-2

Af Nathalia Hentze Nielsen

I søndags kunne vi fortælle, at der bliver kæmpe fest i Kongens Have, når H.C. Andersen Festivals og Vi Elsker 90’erne går sammen om et brag af en aften.

Nu kan arrangørerne afsløre, at der som noget nyt også vil være musik om torsdagen i uge 34 med endnu flere danske topnavne.

Specifikt er det ingen ringere end Søs Fenger, D-A-D og TV-2 der også gæste H.C. Andersen Festivals torsdag den 26. august, og billetter er nu sat til salg.

De nye navne fulender et musikprogram, der også byder på fredagskoncert med Queen Machine, Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen og Fyr & Flamme i Kongens Have, Vi elsker 90’erne og åbningskoncerten, hvor Steffen Brandt, Shaka Loveless, Rasmus Bjerg, Poul Krebs, Søs Fenger, Ida Corr og Kwamie Liv synger for på fællessang.

Er du hurtigt ude, kan du sikre dig en early bird billet til kun 399 kr. inkl. gebyr for de første 1.000 billetter, og herefter koster billetterne 499 kr.

Garanti for en fantastisk aften

Det samlede musikprogram for en af Danmarks største kulturfestivaler glæder festivaldirektøren, der mener, at man har sammensat et program, der rammer alle.

”Jeg er først og fremmest virkelig glad for, at vi i år også kan invitere til en stor koncert om torsdagen i Kongens Have.

Søs Fenger, D-A-D og TV-2 er garanti for en fantastisk aften, og det bliver fantastisk at kunne fylde Kongens Have med god musik og glade gæster både torsdag, fredag og lørdag,” siger Peter Bøgholm og tilføjer:

”Jeg er meget, meget tilfreds med festivalens samlede musikprogram, som byder på musik for alle målgrupper.

Vi har en stribe af Danmarks mest folkekære sangere i spidsen for fællessang, vi har musik for de unge på Flakhaven, hvor der bliver spillet mange af nutidens radiohits, vi har ni talentfulde kunstnere på Sortebrødre Torv, vi har kæmpe 90’er-fest om lørdagen, og så har vi med koncerterne torsdag og fredag nogle af landets største kunstnere.

Det er et virkelig flot og varieret musikprogram, som jeg er ret stolt af at kunne præsentere.”

Årets H. C. Andersen Festivals løber af stablen fra søndag 22. august til søndag 29. august, og det samlede program for festivalen kan ses på www.hcafestivals.dk.

Del artikel

Andre læser også