MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fest og farver i januar hos ODEON: Hyldestkoncerter, 90’er fest og Løvernes Konge

Af Sara Aggefeld Rask

Januar kan være en tung måned at komme igennem.

Ovenpå en hektisk december med masser af julegaveindkøb, firmajulefrokoster og familiearrangementer, er vi nok alle sammen klar til at gå foråret i møde.

Men først skal vi igennem de sidste mørke vintermåneder, hvor vi må væbne os med tålmodighed og vente på, at lyset og varmen vender tilbage.

For mange kan det være en god idé at have noget at se frem til, når den dunkle tid strammer til, og kroppen og sindet for alvor trænger til solskin, spirende planter, fuglekvidder, længere dage og mildere vejr.

Det med at glæde sig kan handle om alt fra en god serie til et restaurantbesøg med de venner, du ikke fik set i løbet af julemåneden, men det kan også være en oplevelse ud over de sædvanlige, og dem er der mange af hos ODEON i Odense.

Her er både januar og februar fyldt godt op med spektakulære shows og store oplevelser, som du kan glæde dig til.

Benny Andersen-hyldestkoncert

Året i ODEON begynder med en helt særlig hyldestkoncert til en af vor tids mest folkekære forfattere, nemlig Benny Andersen. 

I et helt særligt tribute-show går en perlerække af danske kunsterne på scenen til ære for den danske forfatter, som i gennem et næsten 60 år langt forfatterskab har sat ord og musik på livets gang. 

Per Vers og Danmarks Underholdningsorkester vil sammen med ingen mindre end Bodil Jørgensen, Bisse, Rasmus Dissing og Katinka hylde Bennys Andersens forunderlige lyriske og musikalske verden.

Whitney Houston-dinnershow

Og det med at ære de helt store kunstnere slutter ikke med danske Benny Andersen.

Der bliver også hyldet internationale divaer fra den anden side af Atlanten, når Whitney Houstons storslåede musikalske værker slippes løs i dinnershowet I Will Always Love You

De grønne sæder i ODEONs Store Sal bliver skiftet ud med runde borde, hvor publikum inviteres til middag midt i salen, alt imens Andrea Lykke fremfører divaens største hits.

Andrea Lykke fik et fantastisk gennembrud med hovedrollen som Rachel Marron i The Bodyguard-The Musical og har ligeledes medvirket som nydanser i den seneste sæson af Vild med danspå TV 2.

I Will Always Love You-dinnershowet indeholder over 20 megahits som ”Run To You”, ”Queen Of The Night”, ”I Have Nothing”, ”I’m Every Woman”, ”Saving All My Love”, ”Greatest Love Of All”, ”I Wanna Dance With Somebody”, ”One Moment In Time” og sidst men ikke mindst ”I Will Always Love You”.

Løvernes Konge-musical

Du har også mulighed for at opleve en af barndommens bedste tegnefilm på en helt ny og vidunderlig måde, når musikken fra Løvernes Konge præsenteres af Cinema Festival Symphonics.

Her kommer du med på en musikalsk rejse blandt de største hits fra filmen.

Så hvis du er en barnlig sjæl, nostalgiker eller en børnefamilie, er det her en oplagt begivenhed for dig.

Fabelagtig 90’er-fest med boybandmusik

Sidst, men ikke mindst, slutter januar med et brag af en 90’er fest, hvor du bliver taget med på den vildeste tur ned af memory lane, når 5 sangere, superkoreografer, musicalstjerner og dansere genskaber de ikoniske hits fra de største internationale boybands. 

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er på scenen med det mest intense og storslåede liveshow, sceneshow og danseshow i The Boyband Tour.

De 5 prisvindende multikunstnere garanterer den vildeste fest, når sang, dans, showmanship og underholdende indslag smelter sammen i en koncertoplevelse langt udover det sædvanlige.

Du kan læse mere om de forskellige events i ODEONs kalender.

Del artikel

Andre læser også