Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Festival klar med stort navn: Rock-ikoner indtager Fyn

Af Christina Frederiksen

De har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre.

En kombination, som har givet os udødelige landeplager og fællesskabende koncertoplevelser igennem mere end 20 år.

Bandet vender tilbage til Midtfyns Festivalen.

Carpark North spillede nemlig i 2003 på Dyrskuepladsen i Ringe og fortællingen går, at bandet, lige inden de skulle på scenen, underskrev deres første pladekontrakt med Medley Records – og det er der mange, som er glade for!

“Af flere grunde er vi begejstrede for at kunne præsentere Carpark North på næste års festival. Dels fordi den melodiske rock og energi, Carpark North kommer med passer godt til festivalen og de intime rammer, vi laver festival under og dels fordi bandet ikke er på mange af landets festivalplakater,” fortæller initiativtager og festivalleder Sune Vesterlund.

Siden gennembruddet i starten af 00’erne har Carpark North ikke set sig tilbage.

De er en rock-gigant, der aldrig synes at have mistet pusten, men som med et særegent udtryk, der kompromisløst forløser musik på tværs af genrer, har givet os store hits og magiske øjeblikke som ’Human’, ’Shall We Be Grateful’, ’32’ og ikke mindst den ikoniske, ’Transparent & Glasslike’.

Zar Paulo og Søren Huss er også klar

Carpark North kommer med både mørke og skønhed, når de lægger folket ned med en vild energi og fantastiske hitparader.

Carpark North står stadig som en organisk, levende kraft – en kreativ trio, der bliver ved med at sætte sit helt eget uudslettelige aftryk på dansk musik – og som altid på vej mod nye, uprøvede højder…

Carpark North har opbygget et musikalsk univers bestående af alt fra eksplosiv stadion-rock båret af glødende guitarriffs til akustiske og melodiøse ballader.

Et muskuløst lydbillede, som skiller sig ud på den danske musikscene med gungrende originalitet. Den erfarne trio bestående af Søren Balsner, Morten Thorhauge og Lau Højen, er kendt for at levere unikke og enestående liveoplevelser med hits på stribe, altid toppet med en eksplosiv og international vibe.

“Arrangørgruppen og jeg ser meget frem til at give vores gæster en særlig musikalsk oplevelse med et af Danmarks bedste rockbands, så gør jer klar til at rocke festivalpladsen sammen med Carpark North”, slutter festivallederen.

På Midtfyns Festival 2024 kan du også opleve Zar Paulo, Søren Huss, JJ Paulo og mange andre.

Midtfyns Festival finder sted 5.-7. september på Dyrskuepladsen i Ringe.

Billetter kan købes her.

Del artikel

Andre læser også