MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fik en kæmpe overraskelse: Kronprinsen dukkede op til fællestræning i Odense

Af Redaktionen

Forestil dig at du står i de helt stramme lycra-tights og skal ud på en tung løbetur. Og pludselig dukker selveste Kronprins Frederik op og vil løbe med.

Lyder det ret urealistisk? Jamen, det var faktisk lige præcis det der skete i går. Her mødte Kronprinsen op til Royal Run 2021-fællestræning i Odense.

Deltog i den første fællestræning

På Det Danske Kongehus’ Facebook-side skriver de;

“Det var en stor overraskelse for alle i ROYAL RUNNERS-fællesskaberne, da H.K.H. Kronprinsen i dag mødte op og deltog i den første fællestræning i Odense efter sommerferien.

Fordelt over hele landet er der 50 ROYAL RUNNERS-fællesskaber, der alle mødes en gang om ugen frem mod næste Royal Run, der afholdes den 24. maj 2021.

ROYAL RUNNERS er baseret på de klassiske Royal Run-værdier, hvor det sociale sammenhold omkring løbeglæde er i højsædet.”

Ville motivere dem

Kronprins Frederik var i topform og i strålende humør.

“Det er helt fantastisk, at der er opstået små fyrtårne, som er poppet op i hele landet. Jeg er kommet forbi for at motivere dem til at fortsætte med det, de gør,” sagde kronprins Frederik til TV 2 Fyn.

Du kan se videoen af Kronprinsens overraskelse herunder som Det Danske Kongehus har lagt ud med video-kredit til TV 2 Fyn.

Del artikel