Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Film under åben himmel: Zulu Sommerbio flytter lokation i Odense

Af Kasper Junge Wester

Så er det igen ved at være tid til årets største – og gratis – udendørs biografoplevelse i Odense.

Efter sidste år at have været afholdt på havnen, er det i år igen Engen ved Fruens Bøge, der lægger græs til Zulu Sommerbio, når karavanen rammer den fynske hovedstad 3. og 4. august.

Hvilke film, der vises, skifter fra by til by og fra dag til dag. I Odense er det de to film ’Dr. Strange’ og ’Life’, der står på plakaten henholdsvis torsdag 3. august og fredag 4. august. Filmene bliver begge dage vist kl. 21.30.

Mads Mikkelsen er med

’Dr. Strange’, der vises om torsdagen, er et af de nyeste skud på stammen i Marvels superhelteunivers. Filmen har Benedict Cumberbatch i hovedrollen som den dygtige hjernekirurg Stephen Strange, der efter en trafikulykke må ty til trolddom og magi for at kurere sine hænder for de skader, ulykken har påført ham.

I jagten på helbredelse bliver Dr. Strange trukket ind i et mystisk univers af godt og ondt, hvor han blandt andet møder danske Mads Mikkelsen, der optræder i rollen som skurken Kaecilius.

Om fredagen står den så på sci-fi-thriller med filmen ’Life’. Her opdager videnskabsmænd på den internationale rumstation en virus, der tidligere har lagt Mars øde og nu også truer med at udslette alt liv på Jorden. Hovedrollerne i ‘Life’ spilles af Ryan Reynolds og Jake Gyllenhaal.

Masser af snacks – og en bøn til vejrguderne

Der kan købes snacks og drikkevarer på stedet. Det er altså ikke nødvendigt at have provianteret en hel masse i forvejen, men foretrækker man alligevel at medbringe mad, slik eller drikkevarer hjemmefra, må man også godt det.

Og så er der jo lige det med vejret … Indtil 3. august er der ikke andet at gøre end at krydse fingre for, at den danske sommer for en gangs skyld viser sig fra sin rare side, så vi kan få en fantastisk aften med filmhygge i det fri.

I skrivende stund ser det ikke helt tosset ud, men det kan nok godt betale sig at holde lidt øje med vejrudsigterne de kommende dage.

Du kan læse mere om Zulu Sommerbio i Odense her

 

Del artikel

Andre læser også