Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find basarmen frem: Kæmpe fest med Cascada og ItalioBrothers

Af Betina Vestergård Jepsen
Foto: PR Cascada.
Foto: PR Cascada.

Fredag den 6. april kan du få luftet basarmen, når Cascada, ItalioBrothers og Evi Goffin fyrer op under Odense til kæmpe fest i DOK5000.

Basarm og ‘dakkedak’

Bag festen står Basarm on tour, som er et ny koncept, der kommer rundt i Danmark og præsenterer fester og livemusik inden for genrerne eurodance, electronica og electronic pop.

Det er første gang, konceptet kommer til Odense, men der har tidligere været et lignende arrangement i Aarhus. Denne gang er der dog skruet gevaldigt op for alle parametre for at sikre den fedeste fest.

Mesut Dursun, som er en af arrangørerne, fik idéen til Basarm on tour på sin gamle arbejdsplads, hvor deres personalefester blev kaldt “basarm-fester”, og navnet skal læses med en vis ironisk distance.

Det samme gør sig gældende med opvarmningsbandet Randers Cowboys, som i virkeligheden slet ikke er fra Randers. Det er to københavnerdrenge, som laver lidt sjov med hele basarm- og “dakkedak”-konceptet.

Autentisk fest med anderledes musikprofil

Men selvom navnet og opvarmningen laver lidt sjov, slår arrangør Mesut Dursun fast, at der er tale om en autentisk fest med en anderledes musikprofil:

“Idéen med Basarm on tour er at lave et koncept, der rammer de 25-35-årige, som ikke går i byen hver weekend længere, men som gerne vil have en fed aften med god musik, der bringer minder frem,” siger arrangør Mesut Dursun.

Og der er da også lagt op til en aften i nostalgiens tegn, hvis du er en af dem, som har festet til Cascada, ItalioBrothers og Evi Goffin (tidligere en del af Lasgo) igennem tiden. Der er garanti for en aften, hvor du kan synge med på mange af sangene. Tænk bare på Cascadas “Everytime We Touch”, ItalioBrothers’ “Stamp on the Ground” og Evi Goffins og Lasgos “Something”.

ItalioBrothers.

International interesse for kunstner-comeback

Basarm on tour har oplevet international interesse fra bl.a. Brasilien, der ønsker at få arrangementet livestreamet, og folk fra Tyskland og Sverige har allerede meldt deres ankomst. Det skyldes i høj grad, at Evi Goffin – den tidligere forsanger i den belgiske, elektroniske musikgruppe Lasgo – gør comeback til festen:

“De ægte Lasgo-fans vil vide, at det er kæmpestort. Evi Goffin forlod bandet i 2008 og har ikke lavet nogle officielle optrædener siden. Så det bliver hendes officielle comeback i DOK5000 den 6. april,” siger arrangør Mesut Dursun.

Foto: PR. Evi Goffin.

Vil du med?

Festen, som starter klokken 20.00 og slutter klokken 02.00, kommer til at forløbe som én stor fest, hvor du selv kan bestemme, om du vil kigge mod scenen eller nyde musikken fra dansegulvet, baren eller et af loungeområderne. Du kan frit gå frem og tilbage.

Fra klokken 20.00 til 21.00 er der desuden Happy Hour.

Billetter koster 150 kr., hvis du køber dem her, og 200 kr., hvis du køber dem i døren.

Aldersgrænse: +21.

Del artikel

Andre læser også