MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find de bedste tilbud med en sammenligningsportal

Af Annoncør

Når man handler på nettet, og sågar også i de fysiske forretninger, så kan det være svært at adskille og danne sig et overblik over, hvilke udbydere der har de bedste tilbud på den vare, man er på udkig efter. Der findes sjældent noget mere frustrerende end at komme hjem med et produkt, for efterfølgende at finde ud af, at den anden hvidevare forhandler havde halvtreds procent på netop det produkt. For at undgå sådanne situationer, har forretningsområdet set en opblomstring af sammenligningsportaler, der giver forbrugeren et overblik over de tusindvis af tilbud, hvor særligt Toppricer har gjort sit indtog.  

Dette indhold er sponsoreret 

Hvordan fungerer konceptet

Konceptet er ganske enkelt, når man som forbruger bruger det praksis. Har tilgår man den pågældende sammenligningsportal ved at indtaste domænet i sin anvendte browser, hvorefter man viderestilles til deres hjemmeside. Herfra kan man indtaste det produkt man ønsker at finde et tilbud på, hvorefter portalen genererer en oversigt med en lang liste af tilbud hos de respektive udbydere. Typisk vil listen være rangeret efter, hvilket tilbud der er billigst, altså fra billigst til dyrest. 

Spar penge på dyre genstande 

Dette koncept egner sig i særdeleshed glimrende til produkter, der befinder sig i den dyre ende af prisskalaen. Dette inkluderer ofte computere, smartphones, hvidevare og fjernsyn. Er man eksempelvis på udkig efter en ny computer, fordi man skal starte på nyt studie, eller dens forgænger er brudt sammen, så kan man med fordel sammenligne priserne på den computer, man ønsker at investere i. Som studerende er hver en krone sparet ofte godt givet ud, hvorfor dette er en fremragende hjælp til de befolkningsgrupper, der ikke har et stort økonomisk råderum. 

Læs anmeldelser af produkter 

Det hænder også, at man skal på jagt efter et produkt, man ikke har den største interesse eller indsigt i. Derfor kan det være svært at skelne mellem kvalitet og et knap så godt produkt. Af den årsag har disse sammenligningsportaler ofte inkluderet anmeldelser af en lang liste af produkter, så du kan finde det helt rigtige produkt til dit behov. Er man eksempelvis på udkig efter en ny vaskemaskine, så kan en anmeldelse med dertilhørende tests være særlig behjælpelig til at navigere i vaskemaskine markedet.

Er de viste priser pålidelige? 

Majoriteten af disse sammenligningsportaler sørger for at holde sig dagligt opdateret på markedets priser. Derfor er de priser du får præsenteret, ofte den præcise pris på produktet. Det hænder dog, at den pågældende udbyder opdaterer prisen flere gange dagligt, hvilket kan forstyrre den viste pris. Af den årsag bør du altid tjekke den viste butiks pris, så du ikke kører forgæves.

Del artikel

Andre læser også