MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find de rigtige el palleløftere til skarpe priser

Af Annoncør

Leder du efter nye el palleløftere til en god pris? Så kan du hos totalmaskiner.dk købe gode palleløftere i god kvalitet til skarpe priser. De bliver i dagligt tale også kaldt el-hunde, der kan hjælpe meget på et lager. De kan flytte paller og kasser på en nem grundet dens el-drevne motor. Der findes mange forskellige versioner, der alle har små forskellige funktioner, der kan hjælpe på en bestemt måde. Det er derfor en god ide, at du ved, hvilke behov du har, når du skal bruge dem.

El palleløftere til skarpe priser til alle brancher

Du kan købe El palleløftere til skarpe priser, der egentlig har de samme egenskaber som en klassisk palleløfter. Systemet er elektrisk, hvilket gør det let at løfte pallerne i den rette højde. Det, som du transporterer, vil stå sikkert og stabilt. Du skal derfor ikke være bange for at transportere vigtige ting og produkter, da det er meget sikkert at bruge. Det er også godt, at du kan få dem til skarpe priser, hvilket sørger for, at du ikke skal bruge alt for mange penge på det. 

Hvad er fordelene ved en el palleløfter?

Totalmaskiner.dk har et stort udvalg af palleløftere, hvilket sikrer, at du helt sikkert kan finde den el-hund, som passer til dig og dine behov. Der er rigtig mange forskellige fordele ved at købe en elektrisk palleløfter. De helt store fordele er blandt andet, at de daglige løfteopgaver bliver nemmere og mere komfortable. Det er også sammenlignet med klassiske palleløftere.

Motoren hjælper også med at skåne arbejderen for det hårde fysiske arbejde der er, når man selv skal trække eller skubbe en palleløfter. Man sparer derfor mange kræfter og slipper for unødvendige positioner, hvilket kan skåne ryggen. Det sikrer medarbejdernes helbred på lang sigt, men det er også meget mere effektivt at bruge end klassiske palleløftere. 

Hvilken skal man vælge?

Det første du skal vide om den el palleløfter, som du skal købe er, hvor meget løftekapacitet den skal have. Hvis det er let gods, så kan du for det meste sagtens nøjes med en løftekapacitet på 1200 kg, men hvis du skal til at løfte mere tungt gods, så skal du nok op på 2000 kg i løftekapacitet. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvad du skal bruge den til, når du skal vælge den model, som du vælger. Kig med fordel på el palleløftere til skarpe priser hos Total Maskiner.

Del artikel

Andre læser også