Find det bedste inden for danske tøjmærker i Odense

Skrevet af: Redaktionen

Danske designere kan altså bare noget helt særligt. Tøj der er dansk designet og -produceret er populært som aldrig før både herhjemme og i udlandet.

I Danmark er vi internationalt anerkendte for at levere flotte og anderledes designs med materialer af bedste kvalitet, men til en pris der bestemt er konkurrencedygtig – det har de for alvor fået øjnene op for i udlandet i løbet af de seneste år.

Du finder selvfølgelig også de bedste og mest populære danske tøjbrands lige her i Odense!

Onkel P – Kendt herrebutik i Odense

Klaregade 10, 5000 Odense C
Kontakt butikken: +45 53 51 41 51 eller info@onkelp.dk

Onkel P i Odense C er en kendt herretøjsbutik, der omtales af kunderne som en butik med et godt udvalg af danske såvel som udenlandske mærker, hvor man går op i kvalitet, service og en god stemning.

Butikken har fordelt deres store udvalg på to etager, så du har rigeligt med plads at boltre dig på, hvis du skal gå helt shopamok.

aneBane – Unikt tøj i Odense siden 2004

Klaregade 27, 5000 Odense C
Kontakt butikken: +45 50 50 99 40 eller ane@anebane.dk

aneBane i Odense C er en unik, dansk tøjoplevelse. Brandet er især kendt for den gode stil og deres øje for de helt små detaljer.

aneBane designer og producerer desuden deres items i butikken, hvilket kun giver et ekstra niveau til oplevelsen.

NIELSENs – Moderne familieejet modevirksomhed

Dalumvej 22-28, 5250 Odense SV
Kontakt butikken: +45 63 10 99 30 / +45 3, 10 99 31 eller dh@nielsens.dk / dd@nielsens.dk

Her har vi fat i en moderne, familieejet dansk modevirksomhed. Hos NIELSENs er man stolte over at kunne forhandle flere danske kvalitetsmærker til en konkurrencedygtig pris – heriblandt Kronstadt, der ligeledes er fra Odense. NIELSENs har også en butik i Rosengårdscenteret.

BITTE KAI RANDEt af Danmarks førende modehuse

Jernbanegade 12, 5000 Odense C
Kontakt butikken: +45 66 19 01 00 eller odense@bittekairand.dk

BITTE KAI RAND er et anerkendt dansk modehus, der siden 1981 er blevet hyldet for at nytænke den traditionelle strik. Det har resulteret i et flot og anerkendt brand, der har cementeret sin plads blandt andre store high-end modebrands. Du finder også BITTE KAI RAND i Magasin.

Aaskov – Modetøj til kvinder

Vestergade 70, 5000 Odense C
Kontakt butikken: +45 65 91 20 27

Aaskov Modetøj er en familieejet forhandler af dansk og internationalt modetøj med over 50 års erfaring. Hos Aaskov går man op i kvalitet, god pasform og flotte farver. Butikken byder på flot og elegant modetøj fra de bedste danske og internationale brands.

Mr. Isaksen – Kvalitetsbevidst herretøjsbutik

Vestergade 70, 5000 Odense C
Kontakt butikken: +45 66 12 32 74 eller us@mrisaksen.dk

Mr. Isaksen har eksisteret i Odense C siden 1915 og drives i dag af tredje generation af familien Isaksen. Mr. Isaksen har et stort udvalg af danske og internationale mærker i den fineste kvalitet til den stilbevidste mand. Mr. kæden har også butikker i Rosengårdscenteret og på Vestergade 48 i Odense C.

Fandt du ikke lige det mærke, du ledte efter?

Hvis ovenstående butikker ikke ramte helt plet på det, du leder efter, eller hvis du bare ikke kan få nok af shopping, er internettet altid klar til at hjælpe dig.

Webshoppen LykkebyLykke har altid et stort udvalg af de mest populære danske mærker til kvinder.

Hvis du vil brede din søgning endnu mere ud, har Katoni altid gode tilbud på det bedste danske mærketøj, der er indhentet fra mange forskellige webshops.

Odenses store gadefest: Generator melder de første navne ud

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Maris Gailis
Foto: Maris Gailis

Mens stort set samtlige større events og arrangementer er aflyst eller skubbet til 2021, så kommer Odenses største gadefest Generator til at løbe af stablen i år.

Generator er typisk set som startskuddet på studiestart i Odense og plejer at blive afviklet flere steder i byen med store kunstnere.

I dag har Generator meldt de første navne til 2020 ud. Der er tale om hotte navne især blandt den yngre målgruppe som Malte Ebert (tidligere Gulddreng), Lydmor, Høker og mags.

Alt peger i retning på, at Generator skal afholdes på flere forskellige spillesteder og sandsynligvis med begrænset kapacitet i forhold til Corona-restriktioner.

Der er blandt andet tale om Studenterhuset Odense, Ungdomshuset Odense, Slageriet og Musikhuset Posten.

Datoerne er nu lagt fast

I sidste uge meldte man datoerne ud – og Generator afholdes 3-5 september 2020.

“Som alt andet på kloden, fik Generator et kort øjeblik sparket benene væk under sig!

Men intet står stille i en Generator, og der skal meget mere til at holde os nede.

Vi er her stadigvæk, mere klar end nogensinde, og efter flere måneders hårdt arbejde kan vi udmelde at Generator ikke er aflyst.”

Det er planen, at man løbende hen over den næste måned drypper de næste navne på plakaten.

Restaurant Flammen fyrer op for juli-tilbud: Buffet og fri softice til børnene for 49 kr.

Skrevet af: Aske Bisgaard Pedersen

Mange må forgæves drømme sig til den lækre solferie med ’all you can eat’-buffet under sydens lune himmelstrøg.

Men selvom charterferien er gået op i røg, er det ikke ensbetydende med, at du og familien skal undvære den lækre mad.

Restaurant Flammen har nemlig fyret op for et brandgodt børnetilbud og inviterer indenfor til en overdådig grillbuffet for både de store og små madhjerter.

Buffet og fri softice for 49 kr.

I hele juli kan børn nyde Flammens grillbuffet og fri softice for intet mindre end 49 kr.

Tilbuddet gælder alle ugens dage og byder på mindst 15 slags kød, salatbar med 50 forskellige varianter og 10 slags varmt tilbehør.

Det gælder alle børn under 12 år og inkluderer desuden fri softice, der kan ledsages af flere lækre toppings.

Idéen er, at hele familien kan få en kulinarisk oplevelse til sydlandske priser:

”Vi forsøger at være garant for den bedste mad i de hyggeligste omgivelser. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde hele familiens livretter ét sted med vores juli-tilbud”, siger Morten Bendix Kristensen, General Manager for Restaurant Flammen i Odense.

Hos Flammen er der et kæmpe udvalg og noget for enhver smag samt mulighed for helt nye smagsoplevelser:

”Vores dygtige kokke sørger for, at buffeten altid er fyldt med et stort udvalg af lækkerier. Alt lige fra oksespidsbryst, kalveculotte og kænguru til kyllingenuggets og fritter.

Det er en rigtig god måde for børn at udforske nye smage, også selvom de måske ikke kan lide det. Og hvem ved… måske endda finde sin nye livret”, fortæller Morten Bendix Kristensen.

Hyggeligt – og i trygge rammer

I en tid med stort fokus på hygiejne og afstand kan du trygt bestille bord og gå i krig med den kæmpe grillbuffet. Hos Flammen har man nemlig taget en lang række forholdsregler for at undgå eventuel smittefare:

”Vi vil selvfølgelig skabe de tryggeste rammer for både vores gæster og ansatte, og vi følger naturligvis alle myndighedernes retningslinjer. Derfor har vi blandt andet sat håndsprit ved alle borde, indgang, udgang og toiletter.

Afstanden mellem borde overholder også kravene, vi har afstandsmærkninger ved buffeten, og alt tatøj skiftes hver time. Selv vores menukort er faktisk en dækkeserviette, der udskiftes hver gang, der kommer nye gæster,” forklarer Morten Bendix Kristensen.

Er du fyr og flamme over at invitere hele familien ud og udnytte det gode tilbud, kan du læse mere og booke bord her.

Bukker under for Corona: Kæmpe event-sted begærer sig konkurs

Skrevet af: Redaktionen
Tattoomessen skal foregå her - i Dok5000.
Tattoomessen skal foregå her - i Dok5000.

Vi er vant til, at der afholdes masser af fede events, markeder, fester og andre arrangementer på event-stedet DOK5000.

Men nu tyder alt på, at det er slut. Firmaet har begæret sig konkurs. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det store pakhus på Odense Havn har ellers dannet rammen om adskillige arrangementer, der har skabt liv i Odense.

“Konkursen er en egenbegæring, indgivet af ledelsen, ud fra en erkendelse af, at kassen er tom,” siger kurator i konkursboet, advokat Peter Trinskjær til Fyens Stiftstidende.

Lagersalg i juni og Basarm On Tour i september

Senest var der stort lagersalg i juni måned med mange fede mærker i DOK5000. Der har også tidligere været afholdt events som Odense Tarteletfestival, Odense Portvinfestival og under Begivenheder hos DOK5000 står Basarm On Tour i september.

Det er dog usikkert, hvorvidt det kan gennemføres nu.

Til TV 2 Fyn siger kurator;

“Det er en ærgerlig konstatering af, at kunderne er blevet væk, og at man kan se, at de også er væk resten af året, fordi de aflyser ting langt ud i fremtiden som for eksempel julefrokoster,” siger Peter Trinskjær til TV 2 Fyn.

I det hele taget lider mange eventsteder under de stramme restriktioner med forsamlingsforbud på over 50 personer og kun siddende arrangementer med 500 mennesker.