MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find din nye seng – og gør din nattesøvn til en drøm

Af Annoncør

En god seng er afgørende for, om du vågner frisk og udhvilet om morgenen. Det er nemlig ikke bare antallet af timer, du sover, der har betydning. Det er også, hvordan du sover. Her vil en seng, der støtter og bærer din krop på den rigtige måde, ofte være det, der gør den store forskel og gør din nattesøvn til en drøm.

Hos Bedrenætter.dk finder du senge for enhver smag og til ethvert behov. Når du skal vælge seng, er der dog lige et par ting, du skal overveje først.

Typer af senge

En seng er en investering, som gerne skal holde i mange år. Derfor skal du finde én, der passer til dig og dine unikke behov. Hos Bedrenætter.dk finder du tre typer af senge:

Boxmadrasser

I den klasssiske boxmadras er trærammen indbygget i sengen. Du skal bare montere ben på madrassen, og du har sammen med den medfølgende topmadras en dejlig og komfortable seng – og du kan vælge forskellig hårdhed i madrassen.

Kontinentalsenge

Kontinentalsenge er en videreudvikling af boxmadrassen. Sengene er opbygget med boxmadras i bunden og en springmadras ovenpå. Her kan der vælges forskellig hårdhed i springmadrassen, og med en topmadras ovenpå er du sikret den gode søvn.

Elevationssenge

Elevationssenge kan købes som Boxelevation eller Kontinental-elevation. Mange er glade for en elevationsseng, fordi den kan indstilles så helt præcist, og hvor hovedgærdet kan hæves, når der skal læses i sengen eller ses tv. På mange modeller kan også benenden hæves.

I sortimentet hos Bedrenætter.dk finder du også et stort udvalg af gavle og sengerammer, som du kan sætte sammen med din nye seng for det perfekte look. Så find din nye seng her

Find den rette hårdhed

Det er meget en smagssag, om du vil have en blød eller en hård seng, og du skal selvfølgelig vælge ud fra det. Men for at få en seng, der holder i mange år og passer til dig, bør du også vælge hårdhed ud fra din vægt:

  • Under 75 kg. – her vil pocket fjedre og ”Medium” fasthed været et godt valg
  • 75-100 kg. –  her anbefales fastheden ”Fast”
  • Over 95 kg. – her anbefales multipocket fjedre og ”X-Fast” for ekstra støtte

Husk også, at en topmadras er vigtig for din komfort og din søvn. Vælg fx en topmadras, der følger din krops konturer for ekstra komfort og støtte – eller en topmadras, der virker temperaturregulerende.

Del artikel

Andre læser også