MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Find virksomheder og tjek regnskaber online

Af Annoncør

Hvis du har en mindre virksomhed eller drømmer om at få det, så er der en online platform, du bør kende. Her kan du finde en virksomhedsguide, læse meget mere om de største erhvervsprofiler og få indblik i forskellige brancher. Læs meget mere her!

Uanset om du allerede har en virksomhed eller drømmer om at få en, så er det en god idé at sætte sig grundigt ind i sit marked. Heldigvis har det aldrig været nemmere at få et overblik over leverandører, partnere og potentielle kunder. På Find-Virksomhed.dk kan du nemt søge efter virksomheder og se regnskabsdata og listeudtræk. Du kan samtidig få et overblik over din branche i sin helhed. Fra konkurrenter til partner og kunder. 

Find regnskaber online

Hvis du gerne vil have indsigt i en specifik virksomheds regnskaber, så er det nemt gennem Find-virksomhed.dk. Det er den bedste måde at få et indblik i, hvordan en virksomhed fungerer, og hvordan det går for dem netop nu. Selvom det seneste regnskab blot fortæller noget om situationen netop nu, så kan indsigt i en længere regnskabsperiode fortælle dig utroligt meget om fremtiden for den givne virksomhed. Det kan være gavnligt at vide af en række forskellige årsager.

Det er ganske gratis

Det er helt gratis at finde regnskaber på Find-virksomhed.dk. Du kan være helt sikker på korrektheden af regnskaberne. De er nemlig hentet direkte fra Erhvervsstyrelsen. Du kan altså helt gratis for indblik i økonomien hos dine samarbejdspartnere, potentielle kunder og ikke mindst konkurrenter. Du kan kun se regnskaber fra de virksomheder, der er pligt til at indsende deres regnskab, det vil sige aktie- og anpartsselskaber. 

Planlæg ud fra regnskaber

Du kan bruge regnskaber til en lang række ting i forbindelse din virksomhedsdrift. En af de mest oplagte måder at bruge dem til er til at finde potentielle kunder. På Find-virksomhed.dk kan du nemt finde et udtræk af forskellige firmaer, der gør det nemt at sammenligne og derfor finde mulige kunder. Det betyder, at du kan bruge regnskaber til at planlægge frem i tiden.

Er du jobsøgende?

Det er ikke kun virksomheder, der kan bruge regnskaber til sin fordel. Hvis man for eksempel er jobsøgende, så kan det være rigtig smart at bruge virksomheders regnskaber til at målrette sine ansøgninger. Hvis du søger jobs, så kan det være en god idé at tjekke virksomhedens data. På den måde får du hurtigt et overblik over, hvordan det egentlig går i den virksomhed, du overvejer at søge. Er det et godt tidspunkt at søge netop der? Er der nogle særlig indsatser, som du kan fremhæve i din ansøgning? 

Det er altid en god idé at vide så meget som muligt om en virksomhed, inden man søger et specifikt job. Hvis du undersøger regnskaberne, så vil du have uvurderlig viden, som helt sikkert vil bringe dig tættere på job. Der er helt sikkert ikke mange andre, der har lavet dybdegående research i regnskaberne. Gå ind på Find-virksomhed.dk og læs meget mere om, hvad du kan bruge regnskaber til.

Del artikel

Andre læser også