Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fire mænd varetægtsfængslet: Slog mands hoved ind i lygtepæl og kørte anden mand ned

Af Christina Frederiksen

Fire mænd i alderen 20-26 år er fredag blevet varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Odense. De er sigtet for at have begået røveri, vold af særlig rå og farlig karakter samt trusler på livet.

De fire er er alle sigtede for den 16. september 2022 klokken ca. 20.55 at have slået en mands hoved ind i en lygtepæl samt at have tildelt ham flere spark og slag i hovedet og på kroppen, at have truet en anden mand med en kniv og frataget ham en taske samt at have truet en tredje mand med en kniv mod hans hals.

Der er tale om overtrædelser af straffelovens §288, stk. 1 nr. 1, subsidiært straffelovens §245, stk. 1 og §266.

Forsætlig påkørsel

Den ene af de sigtede, en 22-årig mand er også sigtet for den 20. august 2022 klokken ca. 21.20 forsætligt at have påkørt en mand i en bil ud for Lidl på Cikorievej i Odense. Der er tale om overtrædelse af straffelovens §245, stk.1.

Endelig er en af de sigtede, en 24-årig mand sigtet for den 12. september 2022 klokken ca. 18.30 sammen med en af de andre sigtede at have overtrådt straffelovens § 266, der omhandler trusler på livet.

Med håndtegn truede han en mand i Vollsmose, mens hans medgerningsmand greb i lommen som efter en pistol eller et andet våben. De to gerningsmænd var begge maskerede.

Da der var lukkede døre under grundlovsforhøret, har Fyns Politi yderligere kommentarer til sagen.

Del artikel

Andre læser også