MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Firma i Odense? Dette skal du have styr på

Af Annoncør

Hvis du er virksomhedsejer, så ved du sikkert allerede, at det kan byde på mange forskellige opgaver. Det kan være svært at danne overblik over, og derfor er det også heldigt, at du er havnet på denne artikel. Her kan du nemlig læse mere om, hvordan du kommer i gang med at åbne dit firma i Odense. 

Kontorplads i Odense

Det er klart, at du skal have fundet en kontorplads i Odense. Det skal være et sted, som du kan betale, men det er også vigtigt, at det er et sted, der ser ordentlig ud. Det går ikke, at kunder og potentielle kunder bliver skræmt væk, efter de er ankommet til kontoret, fordi det hele ser uprofessionelt ud. 

Få en LEI-kode, hvis der skal handles med værdipapirer

Det kan være, at du også skal overveje, om dit firma skal have en LEI-kode? Lei er nødvendigt at have, hvis man ønsker at handle med værdipapirer inde i firmaet. En LEI-kode er noget, som man bestiller udefra. 

Opret dig som forretning

Du skal også i gang med at oprette dig som en forretning. Du skal f.eks. også sørge for at få et CVR-nummer, før du er en rigtig registreret forretning i Danmark. 

Husk skat og moms

Der er generelt mange tal på spil, når man starter en forretning. En fejl, som mange af en eller anden grund kommer til at lave, er at glemme, at det er lovpligtigt som firma i Danmark at betale både skat og moms af den indtægt, man laver i sit firma. Det er noget, du skal huske at melde dig til. 

Få styr på økonomien

Det er klart, at der i starten af et firma godt kan være underskud. Men der skal helst være en plan for, hvornår det skal begynde at gå i den anden retning. Der er mange firmaer, der vælger at hyre en revisor eller bogholder, som hjælper med med at have et overblik over økonomien og med at sætte en plan for, hvordan det hele skal vende. 

Husk lokal SEO

Med en virksomhed placeret i Odense er det vigtigt, at du sørger for at lave det, der kan kaldes for lokal markedsføring eller lokal SEO. Du vil gerne komme frem på google, når folk søger efter din branche efterfulgt af ”Odense”. Man skal ikke undervurdere, hvor vigtigt det kan være med lokal SEO. Odense er også en stor by med meget konkurrence, så her er det faktisk endnu vigtigere.

Del artikel

Andre læser også