Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få succes med nytårsforsættet: Fit Zone tilbyder billig træning i Odense

Af Nathalia Hentze Nielsen

Nytårsforsættet er for mange en fast tradition, og efter en lang december fyldt med lækker mad, søde sager og glögg og juleøl i rigelige mængder, er det ikke mærkeligt, at træning er højt på manges lister over forsæt.

Heldigvis behøver det hverken være besværligt eller dyrt at komme i bedre form. Fit Zone har nemlig åbnet et nyt center på Sivmosevænget 2F i Odense. De garanterer at være bedst på pris, samtidig med at man kan få sved på panden med noget af det bedste træningsudstyr.

“Vores koncept er ikke vildt innovativt eller nyt. Det er gode træningsfaciliteter til den skarpeste pris, og det leverer vi på,” siger ejer Simon Høj Larsen.

Som et særligt åbningstilbud kan man få et medlemskab for kun 99 kroner om måneden frem til oktober. Herefter stiger prisen til enten 129 eller 159 kroner om måneden afhængig af abonnementsordning.

Lige til højrebenet

Centret i Odense er det tredje i kæden. Det første center åbnede på Østre Havnevej 35 i Svendborg og det har været en stor succes, selvom ideen opstod lidt spontant.

“Vi havde et aktivitetscenter til fester og polterabender og den slags, men vi ville gerne bruge en del af lokalerne til noget andet, og så lå et træningscenter lidt til højrebenet, fordi det er noget, jeg har et personligt forhold til,” siger Simon.

Han startede selv med at træne og lægge sine egne programmer som 8-årig, og som 15-årig uddannede han sig til personlig træner.

“Det var lidt akavet fordi jeg var så meget yngre end de andre,” griner Simon.

I kølvandet på Svenborg-successen åbnede Simon et center i Aalborg, og nu også Odense.

“Odense var det oplagte næste skridt, og vi er rigtig glade for at have åbnet dørene til de fede faciliteter, som er åbent for medlemmer hver dag fra 05 – 24.00,” siger han. 

Plads til alle

Fit Zone Odense er 700 kvadratmeter spækket med maskiner til både styrke- og kardiotræning. Der er også en stor spejlsal, som på sigt skal danne rammen om forskellige hold.

“Det er en del af vores 2022 plan at få forskellige hold. Dans, yoga, pilates og meget mere,” siger Simon.

Så uanset om du er til løse vægte, gode maskiner, en tur på løbebåndet eller at få sved på panden i fællesskab, så er Fit Zone altså noget for dig. For Simon er det nemlig vigtigt, at have plads til alle og en god stemning med højt til loftet.

“Vi vil gerne ramme bredt, og det synes jeg også, vi er lykkedes med. Hos os er der plads til mange forskellige typer, som har forskellige mål med deres træning, fordi omgivelserne er indbydende og atmosfæren er god,” siger Simon.

Læs mere om Fit Zone her.

Del artikel

Andre læser også