Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Amerikansk BBQ og Craft Beer: Flakhaven indtages af ny treenighed

Af Stine Kjølby Christensen

Der er blevet arbejdet hårdt under lockdown i hjørnet af den ikoniske rådhusbygning, alle rum er endevendt med maling, nye vægge og lofter.

I sidste måned åbnede Kaiseki Flakhaven i den velkendte pavillon på Rådhuspladsen med deres take away og nu får de selskab af hele to nye venner bag dørene hos Bryggeriet Flakhaven, som åbner op Onsdag d. 21 kl. 11.

Gourmet Kokken Anders Jensen åbner køkkenet med Pops American BBQ i restauranten, og ølkælderen er blevet til The Beer Cellar som er byens nye Taproom med den velkendte Steven Carpenter fra The Tipsy Toad Pub i spidsen.

Kok Anders Jensen udtaler:

’’Det har længe været vores drøm at åbne en Pops Restaurant, hvor vi kan forkæle gæsterne med Amerikansk BBQ og kredse lidt ekstra om gæsterne.

Nu har vi fundet den helt optimale placering og en helt perfekt samarbejdspartner i Bryggeriet Flakhaven, som kan levere det helt rigtige øl til maden, jeg laver selvfølgelig stadig gerne mad efter gæstens ønske til selskaber mm.’’

Fyns største udvalg af craft beer

De er ikke alene om at åbne på den ikoniske adresse, The Beer Cellar slår også dørene op for første gang.

’’Vi har i snart 2 uger solgt Take-Away øl fra Flakhaven, og er blevet modtaget med smil og glade mennesker, så vi har lavet en aftale om at forpagte kælderen og indrettet byens fedeste Taproom, som i fremtiden vil danne rammen om Fyns største udvalg af craft beer fra de 29 taphaner, samt flere køleskabe med special øl, vi vil ligeledes have byens største udvalg af premium craft cider og det store udvalg af Portvin bliver på lokationen,” udtaler Steven Carpenter.

Udvalget i den nyindrettede Taproom vil være en blanding mellem lokalproduceret øl og spændende udenlandske øl fra bl.a. Thornbridge, Siren, m.m.

Der vil også være et bredt udvalg af premium craft cider, såsom de guldvindende craft ciders fra Sheepy & Burrow Hill.

The Beer Cellar bliver også de første, og eneste, der får gin infused craft beer, samt Cask Ale fra det anerkendte bryggeri Timothy Taylor.

Bordbooking kan foretages lige her.

Del artikel

Andre læser også