Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fejrer 30 års jubilæum: Den Fynske Landsby præsenterer flere danske topnavne

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Per Lange
Foto: Per Lange

Malurt, Gnags og Magtens Korridorer står øverst på plakaten, når musikprogrammet for Den Fynske Landsby i sommeren 2022 i dag bliver præsenteret.

Sommeren 2022 markerer samtidig, at det er 30 år siden, der første gang var koncerter i Den Fynske Landsby, og samlet set byder den smukke amfiscene i landsbyen på 12 musikaftener hen over fem weekender i august og september.

Gnags, Magtens Korridorer og meget mere

Jubilæumsåret 2022 benytter Landsbyen til at hylde dansk musik med hele 12 koncertaftener med kunstnere som Gnags, Malurt, Magtens Korridorer, Johnny Madsen, TV-2, Lars Lilholt og Danmarks Underholdningsorkester.

Det offentliggør Live Culture, der arrangerer koncerterne i Landsbyen, når de i dag præsenterer plakaten for ’musik i Landsbyen’.

”Det bliver en måned med en lang række af Danmarks bedste musik og en stribe af de kunstnere, der har leveret fantastiske koncerter for fynboerne igennem de 30 år, hvor vi har arrangeret koncerter på en af Danmarks absolut fedeste venues,” siger Michael Møller, adm. direktør, Live Culture, og tilføjer:

”Vi er stolte over, at vi på det nærmeste kan præsentere fem uger med små weekend-musikfestivaler med samlet set 12 koncertaftener i Landsbyen.

Og vi rammer ret bredt med navne som Gnags, Malurt, Magtens Korridorer, Johnny Madsen, TV-2, Dorthe Gerlach, Dodo & the Dodos, Danser med drenge og Lars Lilholt, men også en aften med Danmarks Underholdningsorkester, som ’medbringer’ en række solister, samt de to meget populære fynske kopibands, En Lille Pose Støj og Blues Brothers Souvenir Show.”

Arbejder på de sidste navne

De 12 aftener ligger torsdage, fredage og lørdage i perioden fra torsdag 11. august til lørdag 10. september, og sammen med dagens 13 offentliggjorte navne har de fynske musikelskere stadig masser af musiknavne at glæde sig til.

”Vi arbejder fortsat på at få det endelige program helt på plads, men vi ved, at musikken i Landsbyen indledes 11. august og traditionen tro afsluttes af Lars Lilholt lørdag 10. september. Og så arbejder vi lige nu på at få sat de sidste navne på plakaten,” siger Michael Møller.

Se hele programmet for Landsbyen 2022 her.

Du kan fra i dag kl. 10.00 købe billetter til de 12 koncertaftener i Landsbyen.

Del artikel

Andre læser også