MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Flere danskere tager på oplevelsesrejse i Afrika 

Af Annoncør

For mange kan det afrikanske kontinent godt virke lidt langt væk, når snakken går om oplagte rejsedestinationer. Men når man ser på de unikke oplevelser, der er i vente her, er det nærmest umuligt at komme uden om, at dette er noget, man bør opleve mindst én gang i livet. Og faktisk er det ikke så svært eller utilgængeligt, som man kunne frygte. For flere danske rejseeksperter – blandt andet Vores Afrika fra Aalborg – er specialister i at levere gode rejseoplevelser til vidt forskellige eventyrlystne danskere, der gerne vil se de bjergtagende landskaber, dyrelivet og de anderledes kulturer.

Her får du nogle af Afrika-eksperternes bedste bud på, hvad du kan forvente af storslåede oplevelser, når du rejser til Afrika for første gang. 

Oplev dyreliv i dets naturlige habitat

Noget af det første, som man tænker på, når det handler om Afrika, er velsagtens det rige dyreliv. Og det er med ret god grund. Der findes et sandt væld af destinationer – heriblandt Serengeti eller Masai Mara, hvor man har mulighed for at opleve naturens majestætiske arter på nærmeste hold. Det gælder naturligvis løverne, men også de legesyge elefanter eller den massive vandring af gnuer er en imponerende oplevelse, der fæstner sig i erindringen, da der ikke findes noget tilsvarende noget andet sted i verden.

Nogle af de mest storslåede landskaber i verden

I forlængelse af dyrelivet bør de vidt forskellige naturscenarier også nævnes, da de er meget spektakulære og fremkalder nogle helt særlige følelser i en, når man bevidner vores planets storslåethed på denne måde. Det kan man blandt andet opleve på en trekkingtur på Kilimanjaro, ved det kæmpemæssige vandfald Victoria Falls eller i ørkenens endeløshed, der kan få det til at føles som om, at man befinder sig på en helt anden planet.

Man bør heller ikke snyde sig selv for at opleve de mange forskellige kulturer, hvor Masai-folkets traditioner og markederne i Marrakech er yderst seværdige eksempler på, hvor du kan få et forskelligt indblik i afrikansk kultur.

Nyd godt af fordelene ved at bruge et dansk rejseselskab

At tage til Afrika kan som nævnt være et overvældende projekt. Derfor kan det være en god ide at alliere dig med nogle, der ved, hvad man skal være ekstra opmærksom på, og som eventuelt kan hjælpe med at skræddersy en rejse efter dine personlige ønsker og behov.

Her vil du blive klædt bedst muligt på til mødet med det afrikanske kontinent og blive guidet grundigt og personligt i den særlige logistik, praktik og sikkerhed, der er forbundet med at rejse til Afrika. På den måde kan du tage af sted med ro i sindet, vel vidende at der er styr på turen helt ned til den mindste detalje.

Del artikel

Andre læser også